Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pikantný trapas roztatárenej hviezdy: Z výstrihu po pupok vybehol celý prsník!

Hudobná hviezda Sinitta sa toľko cápala po staršom kolegovi, až jej vykukol nahý prsník. Zobraziť galériu (6)
Hudobná hviezda Sinitta sa toľko cápala po staršom kolegovi, až jej vykukol nahý prsník. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Laškovala dovtedy, kým sa nestrápnila na celej čiare! Hoci umelkyňa menom Sinitta (45) v našich končinách až taká známa nie je, v skutočnosti stojí za úspechom desiatok nových speváckych talentov. Škoda len, že sa občas nedokáže vpratať do kože či menej odvážnych šiat. Včera večer jej pred paparazzmi vybehol nahý prsník aj s bradavkou.

Nehoda či ďalší pokus zaujať? Aj keď sa Sinitta vlastnej speváckej dráhe už príliš nevenuje, v súčasnosti núdzou určite netrpí. Zastáva totiž funkciu pravej ruky mediálneho mogula a obávaného porotcovského kata Simona Cowella, s ktorým už dlhší čas úzko spolupracuje na projekte X Factor. Z tohto dôvodu nesmela chýbať na včerajšej tlačovej konferencii k muzikálu I Can't Sing, ktorej sa okrem novopečeného otecka zúčastnili aj ostatní porotcovia. Objektívy však tentoraz smerovali k čokoládovej štyridsiatničke vo vyzývavom modeli šiat s výstrihom po pupok.

Keďže Sinitta sa najčastejšie pohybuje v zákulisí ako vokálna expertka a mentorka, pozornosť médií si mimoriadne užívala. A to až do takej miery, že sa v rozkokošenej nálade po celý čas vrhala po kolegovi Louisovi Walshovi. Odvážna hviezda si však popri svojich objímaniach a šmátravých rukách akosi pozabudla postrážiť dekolt. Stačilo preto málo a prítomní paparazzi si spolu so šedivým porotcom mohli dosýta vyobzerať Sinittin obnažený prsník aj s bradavkou.

Zaujímavosťou je aj to, ako sa Sinitta k spolupráci so Simonom Cowellom vlastne dostala. Najskôr u nej zohrával rolu producenta, no neskôr dokonca aj milenca. Hudobníčka sa v roku 2002 vydala, pričom dieťa s manželom jej o tri roky mala vynosiť náhradná matka. Bohužiaľ, Kerry West čakajúca ich dvojičky potratila v ôsmom týždni tehotenstva. Následne netrvalo dlho a prominentný pár sa rozviedol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu