Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Britská hrôza v overale naostro: Vypadávajúce vnady, celulitída a holý zadok!

Lauren Goodger predviedla nevábne obliny v otrasnom overale bez akejkoľvek spodnej bielizne. Zobraziť galériu (7)
Lauren Goodger predviedla nevábne obliny v otrasnom overale bez akejkoľvek spodnej bielizne. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Ako stelesnenie nevkusu! Tak sa tento týždeň pred paparazzmi pretŕčala len 27-ročná britská hviezdička Lauren Goodger, ktorej očividne chýba čo i len minimálna dávka sebakritiky. Inak by zrejme nebola schopná navliecť sa do priesvitného overalu bez spodnej bielizne. Spredu pretŕčala zmachlenú tvár a kypré vnady derúce sa z výstrihu, zozadu poriadny „kufor“ aj s celulitídou.

Kam sa podela jej súdnosť? Mnohé úspešné dámy zo sveta šoubiznisu sa dokázali presadiť aj s kilami navyše a sú živým dôkazom, že oblé krivky vedia nosiť s gráciou. Do tejto kategórie ale rozhodne nepatrí tvár televíznej obrazovky, speváčka, glamour modelka a poradkyňa krásy. Včera si totiž vyrazila na večeru do londýnskej reštaurácie v otrasnom outfite, v ktorom vynikli všetky jej ženské nedokonalosti.

Aj keď Lauren samu seba vníma ako bohyňu sexepílu, v priliehavom čiernom overale pôsobila ako vypapaná jaternica. Výstredný model sa vpredu pýšil takzvaným zavinovacím výstrihom, z ktorého mladej celebrite vykúkali prednosti bez podpory v podobe podprsenky. Ešte nevábnejší pohľad sa však paparazzom naskytol pri pohľade odzadu. Plavovláska si totiž nevzala ani nohavičky a spod tesného outfitu jej nepresvitali len všetky obrysy objemného zadku, ale aj hrčky pomarančovej kože.

Odvážna a nesebakritická Lauren trávila večer v spoločnosti muža, ktorého totožnosť zatiaľ nie je známa. Tajomstvom však nie je to, ako dvojica spoločné chvíle zaklincovala. „Zobral ma do striptérskeho klubu. Bože, práve som mala súkromný tanec, wau,“ reagovala uveličená hviezdička prostredníctvom Twitteru. Treba uznať, že Lauren do takéhoto nočného klubu svojím oblečením zapadla priam dokonale.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu