Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prichytený s milenkou: Partičkár Suchánek robí z manželky TELE TELE!

Michal Suchánek s Gabrielou, ktorá nie je jeho manželkou. Zobraziť galériu (8)
Michal Suchánek s Gabrielou, ktorá nie je jeho manželkou.

PRAHA - Neverník! Taký prívlastok má najnovšie Michal Suchánek (48). O bokovke herca, ktorý je známy zo zábavných šou ako napríklad Tele Tele či Partička, sa vraj v Čechách šepkalo už dlhšie. Televízii Barrandov sa ho najnovšie podarilo aj pristihnúť. Akonáhle si humorista všimol, že ho v spoločnosti pedikérky Gabriely snímajú kamery, dal sa na útek. Jeho zákonitej manželke ale zrejme viac dôkazov nebude treba...

Neschoval sa! Michal Suchánek si zrejme zobral príklad zo svojho kolegu Richarda Genzera. Ten sa totiž vykašľal na manželku a našiel si milenku. Že podobný scenár sa odohráva aj v prípade menšieho z dvojice, tušili českí novinári už dlhšie. 

Nakoniec sa im herca známeho napríklad aj z filmu Sněženky a machři podarilo prichytiť. Do jedného z pražských bytov totiž vyrazil s úplne inou ženou, než je tá jeho zákonitá. Dvere do obytného domu si otváral vlastnými kľúčmi, čiže o návštevu u známej evidentne naozaj nešlo. A podozrenie o nevere dokázal Suchánek aj svojím útekom. Keď si totiž všimol, že v jeho okolí sú kamery, okamžite vzal nohy na plecia.

Pikoškou je ale aj identita ženy po jeho boku. Ide totiž o pedikérku Gabrielu, sestru Genzerovej milenky Markéty. Zdá sa teda, že okrem rovnakého humoru majú zabávači spoločný aj vkus. Túto kuriozitku ale určite neocení Michalova rodina. „Z manželky robí tele tele,” hlása titulok na Blesku, pričom naráža aj na najslávnejšiu reláciu, v ktorej herec účinkoval. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu