Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Americká hviezda plesala na skok od Bratislavy: Škandál za pol milióna!

Kim Kardashian na viedenskom plese v róbe od Ralpha Rucciho Zobraziť galériu (7)
Kim Kardashian na viedenskom plese v róbe od Ralpha Rucciho (Zdroj: SITA)

VIEDEŇ – Povýšenecká a namrzená fúria s maniermi! V takom svetle sa predviedla americká televízna hviezda Kim Kardashian (32), ktorá prijala pozvanie na luxusný viedenský Ples v opere. Napriek tomu, že si vypýtala priam rozprávkový honorár, nedodržala hneď niekoľko podmienok zmluvy. Vyrábala jeden škandál za druhým a ofučaná zdrhla predčasne.

To sú teda spôsoby! Hoci by Kim Kardashian mala ako hlavný hosť vychyteného Plesu v opere rozdávať úsmevy na všetky strany, realitou vo Viedni sa stal pravý opak. Pozvanie celebrity s arménskymi koreňmi nakoniec oľutoval aj samotný boháč Richard Lugner, ktorý za jej účasť vysolil úctyhodných pol milióna dolárov. Čakali by ste za túto závratnú čiastku ústretové správanie skutočnej dámy? U tmavovlásky by ste zostali na poriadnom omyle.

Celé divadlo odštartovala tlačová konferencia, po ktorej Kim zostala namosúrená a zvyšok programu skoro úplne odignorovala. Spôsobila to navonok nevinná poznámka od samotného Lugnera, ktorý sa na margo skrášľovacích procedúr vyjadril, že ak si botoxové injekcie môže dovoliť Kim, potom môže aj on. Výsledok? Americká celebrita už pred novinármi vyhlásila, že si s Lugnerom nezatancuje aj napriek tomu, že išlo o jeden z hlavných bodov jej lukratívnej zmluvy. A totálne fiasko malo ďalšie nemilé pokračovanie.

Spackaný priebeh Kiminej účasti na bále nám potvrdil aj moderátor Boris Pršo z Markízy, ktorá ako jediná slovenská televízia monitorovala viedenskú udalosť. „Kim sa od tlačovej konferencie tvárila odmerane a plánovanú hodinovú autogramiádu odbila za päť minút. Neprišla ani na každoročnú prehliadku rób a Lugnerovi sa telefonicky vyhovorila, že sa venuje dcérke. Odmietla aj oficiálnu večeru pred plesom,“ prezradil nám. Podľa portálu TMZ pritom kyprá hviezda tento čas strávila vo vychýrenej viedenskej reštaurácii, kde s matkou Kris nakrúcala materiál do vlastnej reality šou.

Kim sa nakoniec dostavila na samotný ples, no aj ten opustila predčasne. Dôvodom sú hneď dva škandály priamo súvisiace s jej partnerom. „O prvý sa postaral muž zamaskovaný načierno, ktorý začal napodobňovať jej snúbenca Kanyeho Westa. Kim chcela okamžite odísť, no podľa dohody musela zostať ešte hodinu a pol,“ vysvetlil markizácky moderátor. „Neskôr ju do tanca pozval iný hosť, ktorý navrhol, že nechá orchester zahrať Niggas in Vienna, čím parafrázoval Westovu skladbu Niggas in Paris,“ dodal Pršo. Po poslednom incidente Kim zavelila na odchod. Paradoxne, práve po jej odchode si vydýchol aj utrápený, nahnevaný a sklamaný Lugner.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu