Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známy milionár ako 81-ročný našiel pravú lásku: Mladučká nastávajúca vyráža dych!

Šéf Viedenskej opery Richard Lugner sa vo veku 81 rokov zasnúbil s 24-ročnou modelkou a playmate Cathy Schmitz. Zobraziť galériu (7)
Šéf Viedenskej opery Richard Lugner sa vo veku 81 rokov zasnúbil s 24-ročnou modelkou a playmate Cathy Schmitz. (Zdroj: profimedia.sk)

VIEDEŇ – Svadba z čistej a nezištnej lásky? Každé mladé dievča už takpovediac od plienok sníva o tom, že vo svoj svadobný deň vykročí pred oltár po boku pána dokonalého. Zlatokopka Cathy Schmitz (24) však očividne na morálne hodnoty zvysoka kašle. Jej čerstvým snúbencom sa stal rakúsky milionár, ktorému dokonale pomotala hlavu. Šéf Viedenskej opery Richard Lugner ju v piatok požiadal o ruku v rekordnom veku 81 rokov.

Na staré kolená sa načisto pomiatol? Richard Lugner je okrem tučného bankového konta známy tým, že sa rád obklopuje krásnymi ženami. Niet sa preto čo čudovať, že keď v lóži Viedenskej štátnej opery spoznal modelku a playmate Cathy Schmitz, úplne jej podľahol. Od zoznámenia dvojice síce uplynulo len pol roka, no dvojica už mieri v ústrety manželskému životu. A 24-ročná blondínka si na divadielku pre ženbychtivého veterána dala mimoriadne záležať.

Cathy si to na luxusné zásnuby namierila v róbe monackej kňažnej Grace Kelly, zatiaľ čo Lugner stavil na uniformu monackého kniežaťa Rainiera III. Na pompéznom večierku nemohol chýbať imitátor legendárneho Elvisa a zmachlená snúbenica nezabudla na vreckovku, ktorou si utierala slzy „dojatia“. Zaľúbené hrdličky právoplatnú svadbu sľubujú na jeseň, kedy by mali rozpútať honosnú veselicu, akú zámok Schönbrunn nezažil ani za čias rakúskych cisárov.

Napriek tomu, že Richard vstupuje do manželského chomúta už po piaty raz, zostáva optimistom. „Dúfam, že tentokrát je to tá pravá. Na veku nezáleží, rozumieme si a Cathy ma naozaj miluje,“ štebotal veterán s ôsmimi krížikmi na chrbte. A čo na to jeho vyvolená? „Čo môžem od Richarda čakať? Šťastné manželstvo,“ načrtla svoju predstavu. Bolo by ale zaujímavé zistiť, s akým časovým plánom dráždivá sestrička z Playboya vlastne počíta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu