Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kyprá hviezda reality šou klesla na morálne dno: Zostrojila brak tisícročia!

Kim Kardashian vydáva knihu s vlastnými fotografiami z mobilného telefónu. Na selfie sa predvedie v prevažne dráždivých pózach. Zobraziť galériu (18)
Kim Kardashian vydáva knihu s vlastnými fotografiami z mobilného telefónu. Na selfie sa predvedie v prevažne dráždivých pózach. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Je zaľúbená sama do seba! O tom, že Kim Kardashian (33) nadovšetko miluje vlastnú vyumelkovanú tvár a kypré ženské tvary, svedčia jej internetové kontá preplnené fotkami z mobilného telefónu. Len málokto by si však pomyslel, že egocentrická celebrita dokáže svoje početné selfie’s ešte aj speňažiť. Pomôcť jej k tomu má kniha, ktorá ju zachytáva zo všetkých možných uhlov.

Načisto sa zbláznila? Kim Kardashian patrí k hviezdam, ktoré samu seba denne odfotia viac než stokrát a o väčšinu záberov sa dokonca podelia prostredníctvom Twitteru či Instagramu. To, čo miliónom internetových užívateľov už začína poriadne liezť na nervy, však údajne čoskoro nadobudne knižnú podobu. Výtlačok bude niesť názov Kim Selfish Kardashian a svetlo sveta už uzrela aj jeho obálka.

Spomínanú knihu uvedie na trh vydavateľstvo Rizzoli New York a bude pozostávať z 352 strán. Na všetkých sa tmavovláska s arménskym pôvodom predvedie predovšetkým s výstrihmi a do popredia vystúpi aj jej zadok s gigantickými rozmermi. Samozvaná Kráľovná selfie’s si za poctivo nazbieraný fotografický materiál vypýta pri každej jednej publikácii 19,95 dolárov.

„Vykľulo sa z toho niečo také úžasné, že sme prišli s nápadom urobiť knihu – selfie knihu,“ štebotala kyprá Kim v nedávnej časti svojej reality šou. Otáznym ale zostáva, kto z bežných Američanov po tejto publikácii vôbec siahne. Internetové diskusie sú totiž plné nenávisti a prispievatelia novodobej modelke doslova vulgárne nadávajú. Podľa viacerých názorov Kim klesla na samé morálne dno a namyslenejšia osoba zahľadená do seba po tejto planéte nikdy nekráčala. Takéto poznámky však televíznej hviezde na sebavedomí zrejme neuberajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu