Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokujúce FOTO umierajúcej Miss: Zabila ju guľka do hlavy!

Venezuelská misska Génesis Carmona umiera v náručí pohotového mladíka, ktorý sa ju znaží na motorke dostať do nemocnice. Zobraziť galériu (3)
Venezuelská misska Génesis Carmona umiera v náručí pohotového mladíka, ktorý sa ju znaží na motorke dostať do nemocnice. (Zdroj: SITA)

VENEZUELA – Nepokoje si vyberajú krutú daň! Zatiaľ čo v Európe sa všetka pozornosť sústreďuje na vyhrotenú situáciu u našich východných susedov, aj v Južnej Amerike vyhasínajú ľudské životy pri protivládnych demonštráciách. Jednou z obetí je len 22-ročná Génesis Carmona, ktorá včera podľahla strelným zraneniam.

Vo Venezuele to vrie! Svoje o tom vie predovšetkým najbližšia rodina tamojšej modelky a držiteľky titulu krásy. Génesis Carmona sa počas práve prebiehajúcich demonštrácií ocitla v nebezpečnej zóne, čo sa jej ako aktivistke stalo osudným. Zachrániť jej život sa nepodarilo ani pohotovému mladíkovi, ktorý ju s guľkou v hlave naložil na motorku a urýchlene prepravil do nemocnice.

Útočníkom sa stal strelec, ktorého totožnosť nebola zatiaľ odhalená. Práve on spustil paľbu na demonštrantov a pôvabnú brunetku zasiahol do hlavy. Modelkin záchranca neváhal ani sekundu, vzal bezvládne telo do náručia, nasadol na motorku a zamieril do najbližšej nemocnice. Lekárom sa však manekýnku oživiť nepodarilo a boli nútení prehlásiť ju mŕtvu.

Génesis študovala marketing na univerzite, pričom do vysokoškolského diplomu jej chýbal jediný semester. V rámci súťaží krásy uspela predovšetkým v domácom kraji Carabobo, kde si vyslúžila korunku a šerpu Miss Cestovného ruchu. Jej rodina sa zo šoku stále nedokáže spamätať. „Ako dlho ešte budeme takto žiť? Ako dlho budeme tolerovať tento tlak a zabíjanie nás všetkých?“ opýtal sa nahlas jeden z príbuzných v rozhovore pre tamojšie médiá. Smutným faktom zostáva, že Génesis je už v poradí šiestou obeťou venezuelských nepokojov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu