Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kyprá sexica pokorila stav beztiaže: Na tieto bujné vnady je gravitácia krátka!

Kate Upton ohúrila svojimi kyprými prednosťami v stave beztiaže, keď pózovala pre Sports Illustrated. Zobraziť galériu (13)
Kate Upton ohúrila svojimi kyprými prednosťami v stave beztiaže, keď pózovala pre Sports Illustrated. (Zdroj: Sports Illustrated)

LOS ANGELES – Kto iný, ak nie ona?! Odkedy sa Kate Upton (21) prepracovala na titulnú stranu prestížneho magazínu Sports Illustrated, žne jeden úspech za druhým. A v nemenej sexi forme sa predvádza aj v jubilejnom 50. čísle. V úsporných bikinách vytasila svoj sexepíl v celej nádhere pri nulovej gravitácii.

Levitovanie jej ide na jednotku! Ak vám prsnatá modelka Kate Upton doteraz pripadala ako bohyňa z inej galaxie, najnovšie zábery plavkového vydania časopisu Sports Illustrated vás v tom iba utvrdia. Obdarená blondínka totiž vpratala svoje výstavné krivky do dvojdielnych zlatých bikín, aby si vyskúšala, ako chutí život astronautov. Niet divu, že aj v stave beztiaže sa jej kypré poprsie doslova dralo z plaviek.

Hoci sa pre Kate do tretice titulná strana neušla, bez pocty celkom neostala. Keďže periodikum oslavuje okrúhle 50. narodeniny, pre svojich čitateľov si pripravilo špeciálny bonus v podobe zadnej strany. Tú zdobí práve rodáčka z Michiganu v ružových bikinách neónového odtieňa. A aj tentoraz by vrchný diel potrebovala o niekoľko čísel väčší.

Pre milovníkov technických parametrov treba už len dodať, že beztiažové fotenie prebiehalo v špeciálne upravenom Boeingu 727, ktorý je známy pod názvom G-Force One. Nulová gravitácia tak nebola simulovaná, keďže ZERO-G je prvým a jediným poskytovateľom beztiažových letov pre komerčné využitie a verejnosť. „Skúsenosť so ZERO-G bola naozaj radostná pre každého, kto sa zapojil. Za uplynulých 50 rokov sme so SI Swimsuit boli takmer všade, ale nikdy predtým sme nič takéto nerobili,“ nadchýnal sa skúsený editor MJ Day. Nechajme sa teda prekvapiť, akého extrému sa od neho dočkáme nabudúce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu