Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hugh Grant ako multiotecko Kollár: Každú noc spí s inou!

Hugh Grant má oficiálne tri nemanželské deti s dvomi ženami, no pri jeho prelietavosti ich môže byť ďaleko viac. Zobraziť galériu (10)
Hugh Grant má oficiálne tri nemanželské deti s dvomi ženami, no pri jeho prelietavosti ich môže byť ďaleko viac. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Partnerky strieda ako ponožky! Hoci v šoubiznise je stabilných vzťahov ako šafranu, Hugh Grant (53) svoje zaľúbenie v krásnych ženách doháňa do extrému. Momentálne už stihol splodiť tri ratolesti, pričom o jeho najmladšom synovi sa verejnosť dozvedela len nedávno. Zlé jazyky si navyše šuškajú, že nemanželských detí môže po svete behať ďaleko viac. Dopadne vychytený herec ako slovenský multiotecko Boris Kollár?

Do chomúta sa nehrnie, ale do plodenia detí veru áno! Aj keď Hugh Grant na prvý pohľad nepôsobí ako typický hollywoodsky metrosexuál, v posteli sa rozhodne nenudí. Po tom, čo mu čínska milenka Tinglan Hong porodila dvoch potomkov, vyplávala na povrch informácia o treťom dieťati. Na svet ho priviedla švédska televízna producentka Anna Eberstein, ktorá bola tehotná v navlas rovnakom čase ako herečka z východnej polovice sveta. Päťdesiatnik svoje prírastky síce nezapiera, no o vzornom oteckovi v jeho prípade hovoriť veľmi nemožno. Podľa blízkych priateľov totiž Hugh trávi každú noc v náručí inej dámy.

„Na to, aby ste zachytili Hughove príchody a odchody so ženami, potrebujete výsledkovú listinu. Nemyslím si, že vôbec vie, s kým všetkým spal a koľko jeho ďalších detí chodí po svete,“ vyjadril sa jeden z jeho dôverných známych v médiách. Na obranu britského Casanovu ale vraj treba pripustiť, že o priznané ratolesti sa stará príkladne.

„Všetky svoje deti finančne podporuje,“ vysvetlil spomínaný zdroj na margo oficiálne trojnásobného otca. Atraktívne dámy však preňho naďalej predstavujú lákadlo, ktorému Hugh odoláva iba s ťažkosťami. „Hugh je divoký muž, ktorý vie, ako dostať ženu, ktorú chce – a zvyčajne ju aj dostane. Má rád všetky typy žien a zdá sa, že berie všetko, čo mu príde do cesty. Ďalšia noc, ďalšia žena,“ vylíčil hercovu nelichotivú stránku kamarát. Slovo monogamia tak v Grantovom slovníku buď chýba, ale sa s ním jednoducho nestotožňuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu