Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neverný manžel Tori Spelling: Skončil na liečení!

Tori Spelling a Dean McDermott
Tori Spelling a Dean McDermott (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Dean McDermott, manžel americkej herečky Tori Spelling, nastúpil na liečenie. Spravil tak približne mesiac po tom, čo istá Emily Goodhand vyhlásila, že s ním strávila začiatkom decembra vášnivú noc.

"Veľmi ma mrzia chyby, ktorých som sa dopustil, a bolesť, ktorú som spôsobil svojej rodine. Beriem plnú zodpovednosť za svoje činy a dobrovoľne som sa prihlásil do liečebného centra, aby som vyriešil svoje zdravotné a osobné problémy. Som vďačný, že sa mi dostane pomoci, ktorú potrebujem, aby som sa mohol stať manželom a otcom, akého si moja rodina zaslúži," uviedol 47-ročný kanadsko-americký herec vo vyhlásení.

Dvadsaťosemročná Emily Goodhand koncom decembra pre magazín Us Weekly uviedla, že s McDermottom sa zoznámila prostredníctvom spoločných známych 6. decembra v jednom z barov v kanadskom Toronte, odkiaľ sa následne spoločne s ďalšími šiestimi ľuďmi presunuli do baru v hoteli Fairmount Royal York. "Počas toho, ako sme pili, sme sa rozprávali. Neviem presne o čom, ale spomínal svoje deti a prácu. Mala som pocit, že mu môžem veriť. A tiež máme veľa spoločných známych," vyhlásila s tým, že McDermott jej počas konverzácie nenápadne podal kľúč od svojej hotelovej izby. "Tam som sa s ním potom stretla, keď naši priatelia odišli, a mali sme sex. Povedal mi, že svoju manželku veľmi miluje, ale ona by s ním nespala. Nepýtala som sa ho prečo, pretože mi to prišlo divné. Stretli sme sa potom ešte raz, ale už sme spolu nespali," dodala vtedy. 

Štyridsaťročná Tori Spelling je známa predovšetkým ako Donna Martin zo seriálu Beverly Hills 90210 (1990 - 2000). Účinkovala tiež v snímkach ako A Friend to Die For (1994), Trick (1999), Scary Movie 2 (2001), či Pobozkajte nevestu (2007). S McDermottom sa zosobášila 7. mája 2006. Majú spolu štyri deti, pričom najmladší syn Finn Davey sa narodil v auguste 2012. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu