Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Katastrofa Tori Spelling zblízka: Pozrite na tú zjazvenú a hrčavú tvár!

Tori Spelling prekvapila hrčkavou pleťou s jazvami a jamkami. Zobraziť galériu (11)
Tori Spelling prekvapila hrčkavou pleťou s jazvami a jamkami. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Niet jej čo závidieť! Hoci sa štyridsiatnička Tori Spelling (40) nikdy neradila do kategórie očarujúcich krások, odjakživa sa snažila o mimoriadne štíhlu figúru a dokonale nalíčenú tvár. Pod nánosmi mejkapu však nosí pleť, ktorá zblízka nepôsobí ani trochu vábne. Špatia ju totiž hrče, jazvy a iné nedokonalosti.

Nepomáha ani mejkap! Aj keď mala Tori Spelling vďaka známemu otcovi a vychytenému producentovi našliapnuté na slušnú hereckú kariéru, nakoniec sa z nej stala mamička na plný úväzok. Starostlivosť o štyri ratolesti, neustále drastické diéty a stres z rozpadajúceho sa manželstva sa však na jej tvári podpísal naozaj nevábnym spôsobom. Blondínkina pleť pod drobnohľadom objektívov pôsobí priam odstrašujúco, veď posúďte sami.

Keďže Tori zápasí s vážnymi finančnými problémami, chopí sa každej príležitosti pretŕčať sa pred kamerami a paparazzmi. V súčasnosti nakrúca novú reality šou, no zrejme by sa jej zišla šikovnejšia vizážistka. Plavovláska totiž počas víkendových nákupov s deťmi prekvapila pokožkou s výraznými nedokonalosťami. Jej tvár je posiata veľkým množstvom jamiek, jazvičiek a podivných hrčiek. Niet sa teda čo čudovať, že štvornásobná mama by bez líčidiel z domu nevystrčila ani nos.

Škandál okolo nevery zo strany manžela posadnutého sexom ešte v médiách utíchnuť nestihol, no Tori sa očividne s vážnymi rozhodnutiami neponáhľa. Rozchod či dokonca rozvod s najvyššou pravdepodobnosťou ani nezvažuje. „Tori raz povedala, že by nikdy nedovolila, aby sa jej rozpadla rodina. A zdá sa, že to myslí naozaj vážne,“ prezradil zdroj z jej blízkeho okolia časopisu People. Otáznym ale zostáva, ako sa s celou situáciou vyrovná neverník Dean. Dusnú atmosféru v domácnosti totiž žiaden chlap príliš dlho nestrpí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu