Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Desivá zmena Tori Spelling pred kamerami: Ako vyziabnutá príšera z reality šou!

Vychudnutá Tori Spelling so slzami na krajíčku vo vlastnej reality šou vyzerá ako chodiaca troska. Zobraziť galériu (10)
Vychudnutá Tori Spelling so slzami na krajíčku vo vlastnej reality šou vyzerá ako chodiaca troska. (Zdroj: Lifetime)

LOS ANGELES – Pre sledovanosť je ochotná urobiť naozaj čokoľvek! Reč je o štvornásobnej matke Tori Spelling (40), ktorá sa kvôli vážnym finančným problémom nechala nahovoriť na vlastnú realitu šou. V nej prepiera špinavú bielizeň spoza dverí spálne a divákom sa predvádza v čoraz desivejšom svetle. Jej vychudnutá postava so záchvatmi psychického zrútenia vyznieva naozaj zúfalo, veď posúďte sami.

Môže vôbec vyzerať ešte horšie? Aj takéto otázky si kladú diváci pri televíznych obrazovkách, ktorí sa rozhodli sledovať nový program True Tori. V ňom niekdajšia hviezda kultového seriálu Beverly Hills 90210 zachytáva každodenné trampoty a hádky s vlastným manželom, ktorý ju podviedol. Emočné napätie blondínka vonkoncom nezvláda a pri pohľade na ňu doslova behá mráz po chrbte.

Len nedávno sme vás na Topkách informovali, že Tori neváhala rozprávať o svojom sexuálnom živote a nevere celkom verejne. Súčasťou jej prejavu sa tak stali vzlyky, plač a slzy. V nedávnej časti ako bonus pridala vytŕčajúce kľúčne kosti, pery napichané botoxom a neuveriteľne navretý, šľachovitý krk. Za takúto podobu by sa zrejme nemusela hanbiť ani na kastingu do priemerného hororu.

Zaujímavosťou je, že prominentná dcéra zosnulého Aarona Spellinga si počas nakrúcania vytrvalo odmieta priznať chybu na svojej strane. „Mali sme skvelý vzťah, malý sme skvelý sexuálny život,“ nechala sa počuť v manželskej poradni za prítomnosti kamier. Na to jej ale neverník Dean oponoval týmito slovami: „Mali sme sex raz za dva týždne. Nebolo to fantastické.“ Nechajme sa prekvapiť, kam je plavovláska v snahe vytiahnuť čísla sledovanosti ochotná zájsť. Možno sa nakoniec dozvieme aj pikantnosti, ktoré Tori jedného dňa oľutuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu