Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najnechutnejší bozk celebrít: Fuj, z tohto sa vám obráti žalúdok!

Karrueche Tran a Chrisa Brown pobúrili internetových užívateľov nechutným novoročným bozkom. Zobraziť galériu (13)
Karrueche Tran a Chrisa Brown pobúrili internetových užívateľov nechutným novoročným bozkom. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Rihanna naozaj nemá za čím banovať! Hoci sa barbadoská kráska ešte pred niekoľkými mesiacmi zo všetkých síl snažila zachrániť vzťah s Chrisom Brownom (24), on dal nakoniec prednosť pomerne neznámej hviezdičke menom Karrueche Tran (25). S ňou by síce mohol tvoriť sympatický pár, no včera skalných fanúšikov poriadne znechutil. Ich otrasný novoročný bozk totiž nemá obdobu.

Len pre silné žalúdky! Aj takými slovami by sa dala opísať fotografia, ktorú nádejná modelka pred pár hodinami zverejnila prostredníctvom siete Instagram. Zrejme sa tak chcela podeliť o svoje novoročné šťastie s ostatnými užívateľmi na webe. Namiesto toho však drvivú väčšinu z nich poriadne znechutila. Hľadiac do objektívu totiž akoby cucala veľký vyplazený jazyk milenca Chrisa Browna.

Kontroverzný párik v prvý deň roka 2014 zrejme pokračoval v oslavnej nálade z predchádzajúcej noci. Obom aktérom nechýbal na hlavách párty klobúčik a čelenka, akoby sa silvestrovský žúr zďaleka neskončil. Nie práve najnižšia hladina alkoholu v krvi sa tak pravdepodobne postarala o to, že čokoládová celebritka zverejnila fotku s nechutným jazykom mladého rapera.

Keďže násilnícky Brown ešte donedávna pokukoval po exmilenke Rihanne, Karrueche sa zúfalo snaží omotať si Chrisa okolo prsta. Svedčia o tom nielen početné zábery na sociálnych sieťach, ale predovšetkým jej vtieravé správanie. „Karrueche povedala Brownovi, že bez neho nedokáže žiť a že on je to jediné, čo v živote chce. Urobí všetko, len aby ich vzťah fungoval,“ prezradil zdroj z blízkeho okolia bizarnej dvojice. Ktovie však, či skrachovaná manekýnka na hudobníkovi miluje viac jeho jazyk alebo peniaze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu