Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Top mátohy roku 2013: Tieto dogabané celebrity sú na hanbu aj na smiech!

Medzi najhoršie oblečenými celebritami za rok 2013 dominuje hneď niekoľko zvučných mien. Zobraziť galériu (24)
Medzi najhoršie oblečenými celebritami za rok 2013 dominuje hneď niekoľko zvučných mien.

LOS ANGELES – Šliapli poriadne vedľa! Hoci si známe tváre zo sveta šoubiznisu najímajú tých najvychytenejších štylistov, vďaka svojráznemu vkusu sa pravidelne objavujú v rebríčkoch najhoršie oblečených celebrít. Tento rok síce pribudlo zopár nováčikov, no niektoré mená a kreácie vás príliš neprekvapia. Ktoré hviezdy sa teda dogabali najviac zo všetkých?

 

 

 

Mariah Carey
Zobraziť galériu (24)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Stará chcela mladou byť! V duchu tohto hesla odmieta zostarnúť štyridsiatnička Mariah Carey, ktorá sa svoje plnoštíhle krivky stále snaží vtesnať do outfitov pre tínedžerky. Po liposukcii a ďalších zákrokoch jej brucho síce nevyzerá najhoršie, no ukazovať by ho už naozaj nemusela.
Madonna
Zobraziť galériu (24)
 (Zdroj: SITA)
Pribúdajúce roky si len s obrovskými ťažkosťami pripúšťa aj päťdesiatnička Madonna. Tá sa totiž na červenom koberci pravidelne objavuje bez nohavíc. Zatiaľ si zrejme vystačí len so sieťovanými pančuškami, retiazkami a množstvom rockových prvkov. Otázne ale je, dokedy sa tieto neprimerané kombinácie budú páčiť aj jej fanúšikom a deťom.
Anne Hathaway
Zobraziť galériu (24)
 (Zdroj: SITA)
O módne faux pas sa tento rok na prekvapenie mnohých postarala aj oscarová herečka Anne Hathaway v róbe z dizajnérskej dielne Prada. Hovorí sa síce, že v jednoduchosti je krása, no strih zvýrazňujúci bradavky v pozore spôsobil, že módni kritici hollywoodsku hviezdu zniesli pod čiernu zem.
Dakota Fanning
Zobraziť galériu (24)
 (Zdroj: SITA)
Je mimoriadne sympatické, že Elle Fanning si napriek dlhému pôsobeniu v Hollywoode vo svojich pätnástich rokoch stále uchováva prirodzenosť. Tvárička bez prílišného líčenia však častokrát nešťastnú voľbu outfitu nezachráni. Z kvetinových gýčov by tínedžerka už predsa len mohla vyrásť.
Lady Gaga
Zobraziť galériu (24)
 (Zdroj: SITA)
V zozname najhoršie oblečených už tradične nesmie chýbať Lady Gaga. Kdekoľvek sa táto excentrická speváčka objaví, klasickú róbu na nej hľadať netreba. Zmesi materiálov, vzorov, farieb a z času na čas obnažené intímne partie – touto cestou sa i naďalej uberá snáď najkontroverznejšia hviezda súčasnej scény popu.
Miley Cyrus
Zobraziť galériu (24)
 (Zdroj: SITA)
Obrovským vývojom smerom ku katastrofe sa za uplynulých dvanásť mesiacov posunula Miley Cyrus. To, čo začalo nechutným vyplazovaním jazyka totiž skončilo vulgárnym pretŕčaním aj tých najintímnejších miest na tele. Dobrou správou pre ňu môže byť len to, že k morálnemu dnu už naozaj nemá ďaleko a klesnúť hlbšie už ani nemá kam.
Robin Williams sa vtipnou
Zobraziť galériu (24)
Rok 2013 predstavoval zaťažkávajúcu skúšku aj pre novopečenú matku Kim Kardashian, ktorá bola nútená presedlať na materskú módu. Každý jej výber outfitu však zanechával dojem totálneho prešľapu, čo najlepšie dokumentuje kvetinová katastrofa pripomínajúca záves. Z tejto kreácie sa okamžite stihol vysmiať aj herec Robin Williams, ktorý niečo podobné musel pretrpieť na nakrúcaní svojej komédie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu