Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Diabol nosí Pradu, tehotná herečka mini bikiny: Aha, nárastlo jej nielen bruško!

Anne Hathaway nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko. Hrdo sa pýši okrúhlym bruškom a zaoblenými vnadami. Zobraziť galériu (7)
Anne Hathaway nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko. Hrdo sa pýši okrúhlym bruškom a zaoblenými vnadami. (Zdroj: instagram a 20th Century Fox)

LOS ANGELES - Všetkých zaskočila! Herečka Anne Hathaway (33), známa napríklad z filmu Diabol nosí Pradu, si svoje súkromie prísne stráži. A rozhodne nepatrí k hviezdam, ktoré sa na sociálnych sieťach pretŕčajú polonahé, či vyzlečené. Nečudo, že keď na instagrame zverejnila fotku v bikinách, mnohí neverili vlastným očiam. Čo sympatickú brunetku k takémuto, na jej pomery odvážnemu, kroku viedlo?!

Narástlo jej bruško, zaokrúhlili sa i prsia! Herečka Anne Hathaway prežíva najradostnejšie chvíle svojho života. Už čoskoro totiž svojmu manželovi Adamovi Shulmanovi porodí dieťatko a stane sa tak po prvýkrát matkou. Tehotenstvo zvláda známa brunetka bez problémov, takže si na prelome rokov pokojne vyrazila za oddychom. 

More a slniečko si však celebritná tehuľka neužívala celkom podľa svojich predstáv. „Zachytila som, že ma niekto fotí. Preto som sa rozhodla zverejniť túto fotografiu v bikinách, čo je pre mňa dosť nezvyčajné,” poznamenala Anne, ktorá na instagram pridala plavkový záber a predbehla tak tých, čo ju zvečnili.   

Na fotke vyzerá herečka fantasticky a srší z nej radosť a spokojnosť. Rukami si hrdo obopína guľaté bruško. Tehotenstvo sa podpísalo už aj na prsiach hanblivej brunetky, ktorá taký plný dekolt ešte donedávna nemala. Nuž, hormóny robia so ženským telom divy.   

Anne Hathaway zaskočila fanúšikov záberom, na ktorom pózuje v červených bikinách.
Zobraziť galériu (7)
Anne Hathaway zaskočila fanúšikov záberom, na ktorom pózuje v červených bikinách.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Anne HathawayDiabol nosi Pradu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu