Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nenažraný Eminem: Pozrite sa, koľko si vypýtal za jedinú párty!

Eminem Zobraziť galériu (6)
Eminem (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký rapper Eminem vraj žiadal dva milióny amerických dolárov (v prepočte približne 1,47 milióna eur) za koncert na párty určenej majiteľom klubov NFL - ligy amerického futbalu.

Podľa portálu TMZ mal 41-ročný interpret na honosnom podujatí, ktoré sa uskutoční v rovnakom týždni ako Super Bowl - finále play off, zarapovať výber svojich najznámejších skladieb pre zhruba 1500 hostí. Organizátori údajne prejavili záujem aj o ďalšieho rappera Kanyeho Westa. Ten chcel síce len jeden milión dolárov (zhruba 730-tisíc eur), ale zároveň veľa ďalších bonusov. Organizátorom sa napokon podarilo dohodnúť až so speváčkou Janelle Monáe, ktorá na podujatí zaspieva za 150-tisíc dolárov (približne 110-tisíc eur).

Spomínaný Super Bowl, ktorý je vrcholom sezóny amerického futbalu, sa uskutoční druhého februára 2014 na Metlife Stadium v East Rutherforde v New Jersey. Podujatie je známe tiež veľkolepými polčasovými šou, v rámci ktorých už vystúpili speváčky a speváci ako Madonna, Prince, Beyoncé, Justin Timberlake či skupiny ako The Who a The Black Eyed Peas. Najbližšie bude polčasová šou patriť Brunovi Marsovi, ktorý sa do povedomia verejnosti zapísal aj vďaka piesňam Grenade alebo Just The Way You Are.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu