Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Wau: Táto tvár patrí 60-tke? Veď je bez jedinej vrásky!

Kim Basinger aj po prekročení prahu šesťdesiatky nemá na tvári čo i len jedinú vrásku. Zobraziť galériu (4)
Kim Basinger aj po prekročení prahu šesťdesiatky nemá na tvári čo i len jedinú vrásku. (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Pohľad na jej vizáž stále vyráža dych! Hoci Kim Basinger pred vyše týždňom už oslávila okrúhle šesťdesiate narodeniny, o jej tvár akoby sa zub času ani len neobtrel. Aj vďaka tomu sa úspešná herečka a modelka stala uplynulú noc hlavnou hviezdou premiéry. V štýlovom outfite schovala do vrecka aj o polovicu mladšie kolegyne.

V genetickej lotérii vyhrala jackpot! Aj keď by Kim Basinger skrášľovacie a omladzujúce procedúry zapierala márne, výsledok jej príkladnej starostlivosti je doslova ohromujúci. Svedčia o tom čerstvé zábery zo svetovej premiéry snímky Grudge Match, na ktorú sa hollywoodska veteránka vybrala v takpovediac pánskom štýle. Celkovým zovňajškom viac ohúriť už ani nemohla, veď posúďte sami.

Kim na slávnostnú udalosť vo Veľkom jablku zvolila pánsky nohavicový komplet dámskeho strihu, ktorému nechýbala ani trendy vesta s retiazkou. V outfite sa vynímala tiež farebne zladená kravata a košeľa s bielym golierom. Tou pravou čerešničkou na torte sa však stala herečkina vyhladená tvár, ktorej dokonalosť podčiarkol sýtočervený rúž na perách. Vypnutá pleť a nulová prítomnosť vrások totiž zanechávala dojem, akoby plavovláska ledva prekročila prah štyridsiatky.

To, že sa Kim pred zástupcami médií často nepretŕča, vonkoncom nie je dôsledkom nezáujmu o jej osobu. „Bola som požehnaná tým, že mi bola nadelená dlhovekosť. Nie som typické dievča z červených kobercov. Ale prácu milujem,“ nechala sa herecká hviezda počuť v nedávnom rozhovore pre magazín People. Bez pomoci odborníkov by zrejme takýto oslnivý efekt nedosiahla, no pred jej nestarnúcim imidžom sa majú zaručene na pozore všetky mladšie ročníky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu