Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Veľký návrat Divokého anjela: Natalia Oreiro je aj po rokoch kus!

Natalia Oreiro sa vracia do sveta populárnej hudby so skladbou Todos Me Miran. Vo videoklipe neváhala vytasiť ženské zbrane. Zobraziť galériu (15)
Natalia Oreiro sa vracia do sveta populárnej hudby so skladbou Todos Me Miran. Vo videoklipe neváhala vytasiť ženské zbrane. (Zdroj: YouTube)

URUGUAJ – Vracia sa vo veľkom štýle! Hoci Natalia Oreiro (36) aj v našich končinách odštartovala brilantnú hereckú a spevácku kariéru, postupom času upadla do zabudnutia. Po materskej dovolenke však prichádza s novým klipom, v ktorom neváha ukázať všetky svoje pôvaby. Pozrite, ako skvele brunetka vyzerá aj 15 rokov po tom, čo zahviezdila v telenovele Divoký anjel.

Stále na to má! Aj keď Natalia Oreiro už sladkú tínedžerku zďaleka nepripomína a medzičasom sa dokonca stala matkou, vo svete populárnej hudby ešte posledné slovo rozhodne nepovedala. Svedčí o tom jej čerstvý videoklip ku skladbe Todos Me Miran, v ktorom sa predviedla ako atraktívna a nestarnúca kočka. Juhoamerická kráska nič zo svojho šarmu nestratila a po vzore mladších kolegýň presedlala na odvážnejší štýl.

V úvode spomínaného klipu sa Natalia zhostila úlohy živej bábiky s úctyhodnou roznožkou. Už po pár sekundách sa však mení na atraktívnu cicu v minimalistickom koženom overale. Pri vrtení zadkom na odstavenej motorke jej nechýba vlasový štylista či dokonca umelkyňa s tetovacou ihlou v ruke. V trblietavých šatách vzápätí niekdajší Divoký anjel zvláda aj provokatívne obtieranie sa okolo striptízovej tyče.

Bývalá lolitka z Uruguaja má očividne skalným fanúšikom ešte stále čo ponúknuť a žáner disko jej vonkoncom nie je cudzí. Ktovie, či tento hudobný počin prerazí aj na slovenskej pôde. Samotný videoklip však Natalii dal poriadne zabrať. Počas jedného víkendu mu obetovala až 20 hodín. „Nie som tanečnica, takže sme to nakrúcali niekoľkokrát,“ prezradila skromne v rozhovore pre Perfil. Jej úsilie pôsobiť pred kamerou sebavedomo však stojí za to, čo poviete?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu