Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krásna Rosalinda po 40-tke bez jedinej vrásky: Ups, nejako jej puchne tvár!

Thalía, ktorá u nás prerazila ako Rosalinda, má aj po 40-tke neuveriteľne mladistvú tvár bez vrások. Zobraziť galériu (15)
Thalía, ktorá u nás prerazila ako Rosalinda, má aj po 40-tke neuveriteľne mladistvú tvár bez vrások. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Mladosť a sviežosť za každú cenu! Toto heslo očividne razia nielen stálice z Hollywoodu, ale tiež latino hviezdy z kedysi populárnych telenoviel. Príkladom môže byť nestarnúca umelkyňa Thalía (42) známa zo seriálu Rosalinda. Ani v zrelom veku by ste na jej tvári nenašli čo i len jedinú vrásku. No nie je tých výplní už príliš?

Diktát večnej mladosti je neúprosný! Svoje o tom vie aj 42-ročná herečka, speváčka a autorka kníh, ktorá sa v roku 1999 zapísala do sŕdc miliónov divákov ako krehká kvetinka Rosalinda. Odvtedy sa na jej postavičke ako lusk a pleti vonkoncom nič nezmenilo. Daňou za omladzujúce kúry sa však v jej prípade stáva opuchnutá tvár. Na dôkaz si pozrite zábery z newyorského žúru Latino cien pod záštitou magazínu Cosmopolitan.

Thalía na červený koberec dorazila v jednoduchý kokteilových šatách s lodičkovým výstrihom, ktorý bol ozvláštnený čiernymi pierkami. V tomto outfite dokonale vynikli jej štíhle krivky, no pri pohľade zblízka herečkina vizáž dievčatka príliš prirodzene nepôsobila. V oblasti líc sa latino diva zaoblila a jej oči tentoraz vyzerali ako dve úzke štrbinky.

Mexická kráska ako jedna z mála celebrít Latinskej Ameriky prerazila aj v Spojených štátoch. Momentálne vymetá jedno spoločenské podujatie za druhým a po boku vplyvného manžela nesmela chýbať ani na prestížnom charitatívnom plese MET Gala v Metropolitnom múzeu. Ako sa teda zdá, prostredie veľkomesta, akým je práve New York, jej doslova prirastá k srdcu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu