Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Celebrity posadnuté peniazmi: Toto sú najväčší držgroši, neplatiči a zlodeji!

Aj medzi rozprávkovo zarábajúcimi celebritami sa nájdu skupáni, ktorí si strážia každý cent. Zobraziť galériu (9)
Aj medzi rozprávkovo zarábajúcimi celebritami sa nájdu skupáni, ktorí si strážia každý cent.

LOS ANGELES – Strážia si každý cent a neváhajú „nakupovať“ zadarmo! Hoci sa áčkové celebrity častokrát doslova topia v peniazoch, sú nimi natoľko posadnuté, že bez mihnutia oka prekračujú medze zákona. Hollywoodske hviezdy neplatia dane, kradnú šperky, nechávajú sa pozývať a sú skúpe na čo i len symbolické prepitné. Kto všetko do tejto skupiny vlastne patrí?

 

 

 

Winona Ryder
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)
Ako dáma s poriadnou dávkou kleptománie sa prejavila úspešná herečka Winona Ryder ešte v roku 2001, kedy bola zatknutá za krádež v obchode. Z butiku sa totiž snažila vytratiť s nezaplateným oblečením v celkovej hodnote päťtisíc dolárov. Za tento incident si americká kráska vyslúžila trojročnú podmienku a 480 hodín verejnoprospešných prác. S odstupom času však v ponižujúcom incidente našla aspoň jedno malé plus. Dopriala si od herectva pauzu a svoje konanie pripísala prepracovanosti.
Charlie Sheen a Lindsay
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)
Zaľúbenie v peniazoch skrachovanej Lindsay Lohan snáď ani netreba zvlášť predstavovať. V roku 2011 bola obvinená z krádeže šperku v hodnote 2500 dolárov, za čo vyfasovala 120 dní za mrežami. O rok neskôr na verejnosť prenikli informácie, že vychytenému hotelu dlhuje 46 tisíc dolárov za 47 nocí strávených v prevádzke. Ako neskôr informoval portál TMZ, pehavá hviezda všetko zaplatila a vedenie jej opätovne umožnilo vstup do svojich priestorov.
Tiger Woods
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)
Milovník žien a notorický neverník Tiger Woods má síce vďaka golfu tučné konto, no ako spoločník sa u svojich mileniek neosvedčil. Nikdy v reštaurácii nenechával prepitné a neraz sa dokonca nechal od žien pozývať. Jeho súčasná partnerka, lyžiarka Lindsey Vonn, by sa tak mala mať na pozore.
Šéfkuchár Gordon Ramsay schudol
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)
Vyvára pred kamerami a ostatným kuchárom radí, ako viesť biznis, no ten svoj si ustrážiť nedokáže. Reč je o šéfkuchárovi Gordonovi Ramsaymu, ktorý už v roku 2010 čelil obvineniu od dodávateľa vína za nezaplatené účty. Neskôr sa k nemu pridal dodávateľ mäsa s faktúrou na úctyhodných 190 tisíc dolárov. Tento rok sa do súdneho boja pustili aj zamestnanci Gordonovej reštaurácie za nevyplatené mzdy. Aby toho nebolo málo, u šéfkuchára sa snaží uplatniť svoju pohľadávku na 89 tisíc dolárov aj upratovací servis.
Steven Seagal
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

U Američanov je neplatenie daní snáď ešte väčším prehreškom ako obvinenie z vraždy. O to prekvapujúcejšie vyznieva fakt, že svoje záväzky voči štátu si neplní hollywoodsky veterán Steven Seagal. Minulý rok totiž server TMZ vyrukoval s dokumentmi, podľa ktorých hrdina akčných snímok dlhoval za rok 2010 až viac než 335 tisíc dolárov na daniach.

Lady Gaga
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)
Lady Gaga je jednou z najúspešnejších umelkýň všetkých čias, no tím profesionálov, ktorému za tento triumf vďačí, si príliš neváži. Len tak sa dá vysvetliť žaloba od teraz už bývalej osobnej asistentky Jennifer O’Neill, ktorej excentrická speváčka odmietla preplatiť nadčasy v celkovej výške 380 tisíc dolárov.
Gisele Bündchen
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)
V nevábnom svetle sa ešte v roku 2005 ocitla dnes najlepšie platené modelka sveta Gisele Bundchen. V čase, keď zohrievala posteľ Leonardovi DiCapriovi, sa jej zatúlalo šteniatko Yorkshira mimo rezidencie. Chlpáča bez identifikačných známok našiel istý párik, ktorý neskôr videl rozvešané plagáty s odmenou 5000 dolárov. V dobrej viere vrátil psíka jeho majiteľke, no namiesto finančnej odplaty sa dočkal obvinenia z krádeže. Bezúhonnosť síce potvrdil súd, no dvojica sľúbených päťtisíc nikdy nevidela.
Mark Zuckerberg
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)
Veľkým priateľom čašníkov sa nestal ani kráľ Facebooku, ktorý sa napriek miliardovým ziskom javí ako totálny škrob. Mark Zuckerberg počas talianskej svadobnej cesty na štyridsaťeurovom účte za večeru nenechal prepitné ani cent. Počas Nového roka sa na Havaji dokonca hádal o prirážku v hodnote päť dolárov za vypitú sódu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu