Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

To najsexi, čo Británia ponúka: Prsnatá venuša išla donaha!

Helen Flanagan nafotila dráždivý kalendár, v ktorom odhalila takmer všetko. Zobraziť galériu (9)
Helen Flanagan nafotila dráždivý kalendár, v ktorom odhalila takmer všetko. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Obnažuje krivky ako na bežiacom páse! Odkedy sa Helen Flanagan (23) dočkala od magazínu FHM titulu Najsexi žena Británie, svoje dámske zbrane už ukázala nejedenkrát. Najnovšie sa však predviedla ako pravý sexsymbol a stelesnenie mužských túžob. Herečka odhodila šaty a celkom nahá si zapózovala pre svoj vlastný kalendár na nasledujúci rok.

Z televíznych obrazoviek na steny pánskych hniezdočiek! Hoci sa Helen Flanagan spočiatku tešila popularite „len“ ako hviezdička z telenovely domácej televízie, dnes patrí medzi výstavné glamour modelky Veľkej Británie. Pri tejto príležitosti nafotila pikantný kalendár na rok 2014, v ktorom sexepílom rozhodne nešetrila. Na fotografii k mesiacu september sa vyzliekla donaha a svoje úchvatné krivky venuše predostrela ako na podnose.

Zvodná blondínka sa nechala zvečniť len v Evinom rúchu, no najintímnejšie partie si prekryla rukami. Pred objektívom tak nechala vyniknúť najmä ploché bruško a vykúkajúce bujné prednosti. Tak trochu prekvapenému výrazu dominujú priam magicky modré oči. Retuši sa síce Helen nevyhla, no jej akt jednoznačne možno priradiť k tým vydareným.

Na zvyšných jedenástich záberoch sa hviezda seriálu Coronation Street pretŕča v úspornej spodnej bielizni či dokonca hore bez. Na svoje prednosti je totiž patrične pyšná a svojim kolegyniam zo šoubiznisu radí: „Buď noste spodnú bielizeň, ktorá je o trochu menšia alebo vypchatú podprsenku. To je to najlepšie, na čo môžete staviť.“ Helen sa teda nezaprie za žiadnych okolností a svoju nádielku vo výstrihu už vníma ako poznávaciu značku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu