Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fakt už má skoro 60? Agentka Makepeaceová krásou vyráža dych!

Glynis Barber má síce krátko pred šesťdesiatkou, no skutočný vek by jej uhádol iba málokto.
Glynis Barber má síce krátko pred šesťdesiatkou, no skutočný vek by jej uhádol iba málokto. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Zreje ako víno! Odkedy Glynis Barber rozbehla svoju televíznu kariéru ako šarmantná seržantka Harriet Makepeaceová, uplynuli už takmer tri desaťročia. No hoci blondínka nedávno oslávila 58. narodeniny, mladšie kolegyne by bez problémov schovala do vrecka. Pred prahom šesťdesiatky pôsobí neuveriteľne mladistvo a sviežo.

Skrýva v tajnej zásuvke elixír mladosti? Aj keď sa britský kriminálny seriál Dempsey a Makepeaceová nakrúcal iba dva roky, v našich končinách sa dočkal mimoriadne pozitívneho diváckeho ohlasu. Cesty vyšetrovateľov sa pritom po ukončení spolupráce na televíznom projekte nerozišli, práve naopak. Dvojica sa zosobášila a dodnes tvorí harmonický manželský pár. Glynis Barber sa síce pred pár dňami objavila v spoločnosti bez partnera, no prekypovala sviežosťou ako za starých čias.

Keďže plavovláska vyštudovala odbor divadelné herectvo, niet sa čo čudovať, že sa nedávno objavila na tlačovej konferencii k hre Strangers On A Train. Nahodená v čiernej koženej bundičke a v smotanovej sukni vyzerala veľmi dievčensky a šik. V porovnaní s policajtkou Makepeaceovou má o niečo dlhšie vlasy, no na tvári jej nechýba žiarivý úsmev. Aj vďaka nemu doslova sála pozitívnu energiu a zanecháva o desaťročia mladší dojem.

Ako sme vás už na Topkách informovali, Glynis k svojmu kolegovi Michaelovi Brandonovi zahorela láskou a pred 24 rokmi mu povedala oficiálne „áno“. Keď však príde na jej zákonnú polovičku reč, nikdy nešetrí humorom. Dokázala to aj počas nedávneho rozhovoru v rádiu, kde ju spolu s Dempsey moderátor označil za legendu. „On je už dosť starý na to, aby bol legendou, ja som ešte príliš mladá,“ pohotovo poznamenala očarujúca šesťdesiatnička a vypichla tak ich desaťročný vekový rozdiel. Zdá sa teda, že aj v prominentnej domácnosti platí známe úslovie „Humor je korením života“.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu