Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herečku Anne Hathaway prenasledoval fotograf: Pomstila sa riadne nechutne!

Anne Hathaway Zobraziť galériu (6)
Anne Hathaway (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Americká herečka Anne Hathaway položila na predné sklo paparazzovho auta vrecúško, ktoré obsahovalo psie exkrementy. Tridsaťjedenročná herečka tak urobila po tom, ako ju muž sledoval počas prechádzky s jej sučkou Esmeraldou.

Anne Hathaway sa v minulosti predstavila napríklad vo filmoch Denník princeznej (2001), Denník princeznej 2: Kráľovstvo v ohrození (2004), Skrotená hora (2005), Diabol nosí Pradu (2006), Vášeň a cit: Príbeh Jane Austen (2007), Rachel sa vydáva (2008), Dostaňte agenta Smarta (2008), Vojna neviest (2009), Láska a iné závislosti (2010) či Alica v krajine zázrakov (2010).

Predvlani účinkovala v romantickej komédii Jeden deň a svoj hlas prepožičala aj do animovaného filmu Rio. V júli 2012 mala premiéru akčná snímka Návrat Temného rytiera. Slovenskí fanúšikovia ju od januára mohli v kinách vidieť vo filmovom muzikáli Bedári, pričom pre rolu Fantine si ostrihala svoje dlhé vlasy. Za jej stvárnenie získala Zlatý glóbus i Oscara, na ktorého ju nominovali už za výkon vo filme Rachel sa vydáva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu