Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Justin Bieber si nedá povedať: Jeho divoký žúr musela riešiť polícia!

Justin Bieber Zobraziť galériu (5)
Justin Bieber (Zdroj: SITA)

KALIFORNIA - Kalifornskú rezidenciu kanadského speváka Justina Biebera navštívila tri razy za jednu noc polícia. Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého sa na hluk z domu mladej hviezdy sťažoval jeho sused.

Devätnásťročný Bieber totiž vo svojej vile privítal približne 100 hostí, vrátane Snoop Liona. Nahnevaný sused prvý raz volal políciu zhruba o jednej v noci, avšak jedno upozornenie mladému spevákovi zrejme nestačilo. Policajti tak prišli aj o tretej a pol šiestej ráno, kedy sa už sused rozhodol podať na Biebera sťažnosť pre rušenie nočného kľudu.

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Na svojom konte má EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010), vianočný album Under The Mistletoe (2011) a spomínanú nahrávku Believe (2012). Na tej je dovedna trinásť skladieb vrátane singlov Boyfriend, As Long As You Love Me, Beauty And A Beat, Right Here a All Around The World. Spevák, ktorého zrejme najväčším hitom je skladba Baby, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, štyri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu