Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nahá Lady Gaga v zákulisí: Vystavila prsia aj telo obalené tukom!

Pribratá Lady Gaga sa v zákulisí necháva obskakovať úplne nahá. Zobraziť galériu (16)
Pribratá Lady Gaga sa v zákulisí necháva obskakovať úplne nahá. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Chceli by ste jej robiť osobného asistenta? Aby mohli svetoví interpreti podávať na pódiu majstrovské výkony, majú za sebou armádu odborníkov a pomocníkov. Pracovať v tíme popovej speváčky Lady Gaga (28) však so sebou prináša naozaj kadejaké pohľady. Pribratá hviezda sa pretŕča v Evinom rúchu a nechá sa obskakovať ako pravá diva.

Už nie je v takej forme ako kedysi! Nielen skalní fanúšikovia Lady Gaga dobre vedia, že jej hudobná šou je prešpikovaná extravagantnými kostýmami od výmyslu sveta. Aby však excentrická umelkyňa svoju garderóbu a techniku zvládla, potrebuje množstvo šikovných rúk. Pozrite, ako to vyzerá v zákulisí koncertov odvážnej speváčky. V Evinom rúchu vystrkuje intímne partie aj faldíky.

Lady Gaga sa netají tým, že miluje cestoviny a pizzu z reštaurácie talianskeho otca, vďaka čomu jej ručička váhy pomerne rýchlo vystúpi nahor. To sa však akosi neodráža na jej prednostiach, ktoré nedávno obnažila v zákulisí newyorského koncertu. Oblečená len v sieťovaných pančuchách odhalila aj guľatý zadok. Vlastným asistentom však s rukami nad hlavou nijako nepomáhala. Nechala ich, aby ju na javisko pripravili celkom sami.

Keďže majiteľka obrovského množstva hudobných ocenení trávi veľa času na cestách, chvíle oddychu sú pre ňu veľmi vzácne. Aj preto uplynulú sobotu strávila leňošením. „Toto je najlepší oddychový deň na svete. Naozaj som ho potrebovala! Nevstala som z postele a je to pocit ako v nebi,“ napísala na Twitter. Ako sa teda zdá, aj na vyťažené celebrity občas padne taká únava, že jednoducho nehnú ani jediným prstom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu