Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Spevák Robbie Williams si užíva rodičovstvo: Snaží sa byť dobrým otcom!

Robbie Williams so svojou dcérkou Theodorou Rose Zobraziť galériu (6)
Robbie Williams so svojou dcérkou Theodorou Rose (Zdroj: robbiewilliams.com)

LONDÝN - Britský spevák Robbie Williams sa vyjadril, že sa svojej 13-mesačnej dcére Theodore snaží byť dobrým otcom. Povedal to v rozhovore pre britské rádio Magic.

''Stále sa obávam, že nie som schopný zvládať túto úlohu. Snažím sa byť dobrým otcom, ale mám z toho strach. Musíte sa starať o tú osobu po celý život. Ja sa však neviem postarať ani sám o seba,'' vyhlásil.

Tridsaťdeväťročný spevák plánuje 18. novembra vydať nový album Swings Both Ways, na ktorom sa bude nachádzať aj skladba s názvom Go Gentle. Williams prezradil, že skladbu napísal po narodení dcéry ako akýsi sľub, že sa o ňu bude po celý život starať. Zo spomínaného albumu už zverejnil aj prvý promo singel s názvom Shine My Shoes. Nahrávka Swings Both Ways bude obsahovať 13 skladieb a hosťovať v nich budú napríklad Lily Allen, Kelly Clarkson, Olly Murs, Michael Bublé či Rufus Wainwright. 

Robbie Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Doteraz vydal deväť sólových štúdiových albumov. K jeho najznámejším hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's the One, Somethin' Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme.

Po úspešných rokoch, počas ktorých sa vo svojej rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a spolu s Garym Barlowom, Howardom Donaldom, Jasonom Orangeom a Markom Owenom nahral album Progress (2010). S Take That následne vyrazil na úspešné turné Progress Live. Spomínanú dcéru Theodoru má s manželkou Aydou Field. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu