Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Obrovské poníženie pre škótskeho lorda: Dcéra si zarába ako šľapka!

Charlotte Colquhoun navzdory urodzenému pôvodu predáva vlastné telo. Zobraziť galériu (4)
Charlotte Colquhoun navzdory urodzenému pôvodu predáva vlastné telo. (Zdroj: Facebook)

ŠKÓTSKO – Predáva svoje telo! Hoci sa Charlotte Colquhoun (37) môže pýšiť urodzenými predkami z rodu so stáročnou históriou, ona sa radšej uchýlila k prostitúcii. Jej 65-ročný otec Sir Malcolm Colquhoun tak má hlavu v smútku a pošpinené meno. Kyprej brunetke už síce ťahá na štyridsiatku, no v rámci eskortnej služby si nemalé sumičky zarába najstarším remeslom na svete.

Neuveriteľná hanba! Sir Malcolm Colquhoun sa môže pochváliť rozľahlým majetkom o výmere viac než 16 tisíc hektárov, honosnou rezidenciou a rodovým kmeňom s takmer tisícročnou tradíciou. V roku 1976 sa však po istom romániku ako 28-ročný stal otcom malej Charlotte. A tá mu s odstupom času radosť rozhodne nerobí, práve naopak. Ako prostitútka je zaručene tou najčernejšou ovcou rodiny.

Svojrázna brunetka si získava popularitu predovšetkým prostredníctvom sociálnych sietí, kde zverejňuje pikantné snímky. Keďže sa však jej meno neobjavilo v oficiálnom rodokmeni, jej vzťah s otcom ochladol. Aby toho nebolo málo, na Facebooku sa podelila o rodný list a všetky certifikáty, ktoré dokladujú jej pôvod. Pridala však aj informácie o svojom zamestnaní ľahkej devy.

„Som si istá, že otec by sa rozzúril, keby to zistil. Mám veľmi milých klientov, ktorí sú rešpektovanými pracujúcimi mužmi a ja len poskytujem služby ako hocikto iný. Prečo na tom nezarobiť? Som veľmi, veľmi dobrá v tom, čo robím, zarábam veľa peňazí,“ nechala sa Charlotte počuť v médiách. Ako prostitútka si údajne dokáže vypýtať až cez 150 eur na hodinu. A čo na celú kauzu hovorí jej zdrvený otec? Od dcéry sa dištancuje a odvoláva sa na jej vlastné problémy, z ktorých sa musí vyhrabať sama.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu