Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Penélope Cruz krátko po pôrode: Sexi krivky a bujné vnady v bikinách!

Penélope Cruz ohúrila sexi krivkami v bikinách len pár týždňov po pôrode. Zobraziť galériu (12)
Penélope Cruz ohúrila sexi krivkami v bikinách len pár týždňov po pôrode. (Zdroj: Xclusive Pix)

KORZIKA – Opäť v ukážkovej forme! Hoci Penélope Cruz (39) svoju druhú ratolesť priviedla na svet iba v júli, posledné dva augustové týždne už strávila na rodinnej dovolenke. Expresne rýchlo zotavená kráska pritom v plavkách predviedla telo bohyne – štíhle krivky aj objemné poprsie.

Kolegyne jej môžu iba závidieť! Zatiaľ čo mnohé americké hviezdy ako Kim Kardashian či Jessica Simpson sa so zhadzovaním kíl stále neúspešne trápia, španielska diva vyžaruje sexepíl a užíva si hviezdnu líniu. Dôkazom môžu byť zábery z jej nedávnej dovolenky, ktoré tento týždeň zaplavili internet. Penélope Cruz na nich v dvojdielnych plavkách pôsobí ako stelesnenie mužských túžob.

Temperamentná kráska si len pár týždňov po pôrode odskočila na taliansky ostrov, aby si spolu s manželom Javierom Bardemom a ich prvorodeným synčekom Leonardom vychutnala plážovú pohodu. Do kufra si pribalila trojuholníkové bikiny s uväzovaním na šnúrky, ktoré jej sadli ako uliate. Penélope sa totiž už v polovici augusta mohla pýšiť štíhlymi nôžkami a okrúhlymi prednosťami. Tehotenstvo zanechalo stopy len na jej brušku, ktoré však celkový dojem rozhodne nepokazilo.

Malý Leonardo dostal do vienka kučeravé vlásky po očarujúcej matke. Tie mu rodičia pestujú a nechávajú vzadu rásť. Všetci traja tak v morských vlnách vyzerali ako dokonale šťastná rodinka. Penélope sa dokonca tak uvoľnila, že neskôr vrchný diel plaviek odhodila a kúpala sa hore bez.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu