Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neuveriteľný trapas sexi anjelika: Ruky hore, nahé prsia ako na výstave!

Miranda Kerr v čipkovaných šatách nechtiac odhalila svoje nahé prednosti. Zobraziť galériu (12)
Miranda Kerr v čipkovaných šatách nechtiac odhalila svoje nahé prednosti. (Zdroj: empics entertainment)

NEW YORK – Zradila ju čipka! Aj keď Miranda Kerr (30) s odhaľovaním svojich predností pred objektívom nemá najmenší problém, na červenom koberci pôsobí vždy ako oslnivá a distingvovaná dáma. Pred pár dňami však svoju provokatívnu róbu podcenila a dočkala sa pikantnej momentky. Na nej dominujú presvitajúce prednosti aj s bradavkami.

Spodnú bielizeň doma radšej nechávať nemala! Miranda Kerr si ako anjelik známeho výrobcu spodnej bielizne môže síce dovoliť akúkoľvek odvážnu róbu, no pred pár dňami svoje možnosti celkom neodhadla. Na slávnostnú premiéru francúzskeho dokumentárneho filmu Mademoiselle C totiž dorazila v čipkovaných šatách. Stačila chvíľka nepozornosti a číhajúci fotografi odišli s úlovkom jej odhalených vnád.

Austrálska bohyňa si to medzi newyorskú smotánku namierila v róbe, ktorá od pása nahor pozostávala iba z priehľadného materiálu. Vďaka viacerým vrstvám čipky síce Mirande nič nepresvitalo, no situácia sa zvrtla, keď si modelka chcela odhrnúť vlasy. Len čo nadvihla ruky, objektívy zaostrili na jej vykúkajúce ženské zbrane bez podprsenky.

Rodáčka od protinožcov už niekoľko sezón tvorí stabilnú súčasť výročnej prehliadky svojho hlavného zamestnávateľa, ktorým je spoločnosť Victoria's Secret. Trinástka v aktuálnom kalendárnom roku sa však pre Mirandu javí ako nešťastné číslo. Medzi ohlásenými modelkami sa totiž jej meno zatiaľ nenachádza a zlé jazyky si šuškajú, že na zoznam ani nepribudne. Anjelská krásavica sa síce schováva za túžbu vychutnať si materstvo, no podľa niektorých fám jej kariére spojenej s exkluzívnymi súpravičkami už odzvonilo.

Miranda neúčasťou na prestížnej prehliadke nepríde len o tučnú sumičku, ale aj neopakovateľnú atmosféru. „Je to hlavne o množstve zábavy. Myslím, že na dievčatách, ktoré sa pripravujú spoločne, je niečo jedinečné a nadčasové. Je to maximálne predvádzanie sa od hlavy po päty,“ nešetrila chválou exmilenka Lea DiCapria v rozhovore pre Vogue. Okrem Erin Heatherton sa 10. decembra v trendy kúskoch spodnej bielizne predvedú aj stálice ako Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Doutzen Kroes, Behati Prinsloo, či Karlie Kloss.

O tom, že anjeli z Victoria's Secret sú naozaj sexi, niet pochýb. Pozrite si na ženskom magazíne FEMINITY.sk, ako vyzerajú v civile na ulici, budete prekvapení!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu