Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Preplastikovaná Monica z Priateľov to prehnala: Už sa na seba ani nepodobá!

Courteney Cox sa kvôli početným omladzujúcicm zákrokom na klinikách krásy podobá na seba čoraz menej. Zobraziť galériu (10)
Courteney Cox sa kvôli početným omladzujúcicm zákrokom na klinikách krásy podobá na seba čoraz menej. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Už je tých zákrokov až príliš! Hoci sa Courteney Cox (49) ešte donedávna pýšila priam dievčenským vzhľadom, dnes začína pripomínať figurínu z vosku. Všetko vďaka neustálym omladzujúcim kúram, kvôli ktorým sa už dokonca pohnevala s najlepšou kamarátkou Jennifer Aniston (45). Aj ona sa totiž obáva, že čochvíľa kolegyňu na ulici ani nespozná.

Mala by poriadne spomaliť tempo! Aj keď mladistvý zovňajšok je za bránami Hollywoodu nepísaným pravidlom, niektoré dámy tú správnu mieru ustriehnuť nedokážu. O vstupenku do tejto kategórie sa v uplynulých rokoch pričiňuje aj Courteney Cox, ktorá sa nedávno objavila pred televíznymi štúdiami. Ponáhľala sa totiž na nakrúcanie šou moderátora Davida Lettermana. Dokonalú postavu v priliehavých šatách však zatienila príliš vyumelkovaná tvár.

Predstaviteľka Moniky z kultového seriálu Priatelia si to pred kamery namierila v elegantnom outfite smaragdovozelenej farby, ktorý podčiarkol jej ukážkovú figúru. Ani natrieskaný dekolt však nezabránil fotografom v tom, aby si všímali predovšetkým herečkinu tvár. Tá totiž zanechávala dojem, akoby jej mimické svaly odišli na dovolenku. Ku kráse navyše nepomohli ani nánosy líčidiel a tmavé očné tiene.

To, že Courteney chodí na kliniky krásy ako na hodiny klavíra, si už stihla všimnúť aj jej najlepšia priateľka Jennifer Aniston. Kvôli zázraku menom botox dokonca obe dámy vykopali vojnovú sekeru. „Jen povedala Courteney, že by sa mala správať úmerne svojmu veku a prestať sa tak veľmi snažiť ohúriť mladšieho milenca. Povedala jej tiež, že ženy, ktoré si nedovolia starnúť prirodzene, sú patetické,“ prezradil zdroj z okolia bývalých hviezd rovnakého sitkomu. Paradoxné je, že ani svätuškárke Jennifer omladzujúce zákroky nie sú vonkoncom cudzie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu