Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zachovalú Zúfalku zatienila vlastná dcéra: V 15-ich je z nej fakt kočka!

Teri Hatcher sa na premiére ukázala v spoločnosti svojej okúzľujúcej dcéry Emerson Rose. Zobraziť galériu (12)
Teri Hatcher sa na premiére ukázala v spoločnosti svojej okúzľujúcej dcéry Emerson Rose. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Rastie do krásy zo dňa na deň! Aj keď Teri Hatcher (48) do starého železa ešte zďaleka nepatrí, pred očami jej rozkvitá takpovediac malá konkurencia. Herečkina dcéra Emerson Rose je totiž v pätnástich rokoch krásna ako obrázok. So štíhlou postavičkou a širokým úsmevom zažiarila na červenom koberci.

Prominentné gény v sebe nezaprie! Dcéru hviezdy úspešného seriálu Zúfalé manželky sme vám na Topkách predstavili už pred dvomi rokmi. Emerson Rose po boku slávnejšej mamy totiž ako sladká trinástka pútala pozornosť paparazzov, čo sa ani s odstupom času nezmenilo. Teri Hatcher svoju jedinú ratolesť tento týždeň vyvetrala na premiére snímky Planes od spoločnosti Disney. Dokonale upravená tínedžerka takpovediac zatienila ostrieľanú herečku.

Niekdajšia Zúfalka dorazila na červený koberec v krémových šatách so zlatou potlačou bez ramienok, ktoré obopínali jej závideniahodné krivky. Už o dva roky síce oslávi okrúhlu päťdesiatku, no postavičku ako lusk by jej mohli závidieť aj o polovicu mladšie kolegyne. Tieto gény očividne podedila práve Emerson Rose, ktorá sa blysla v obtiahnutých džínsach a krátkej bundičke. S uvoľneným imidžom pôsobila mimoriadne šik a vyspelo.

Po projekte spoločnosti Disney by sa Teri údajne chcela vrátiť k Zúfalým manželkám, tentoraz však pomýšľa na ich sfilmovanú verziu. Seriál skončil minulý rok ôsmou sériou, no tmavovláska by sa k svojej postave Susan Delfino rada vrátila práve na striebornom plátne. „Milujem fanúšikov Zúfalých manželiek a nezdá sa mi, že by ich naše postavy omrzeli,“ prezradila v rozhovore pre reláciu Extra. Nechajme sa prekvapiť, či sa jej ambície naplnia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu