Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Zúfalka Teri Hatcher pred 50-tkou: S mejkapom zamrznutá, bez neho hrôza!

Teri Hatcher s mejkapom a nenalíčená - ktorá verzia je horšia? Zobraziť galériu (10)
Teri Hatcher s mejkapom a nenalíčená - ktorá verzia je horšia? (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Pribúdajúce roky odmieta prijať cestou prirodzenosti! Teri Hatcher ako jedna z mála hollywoodskych hviezd na svojej postave tvrdo drie pri športových aktivitách a udržiava si líniu štíhlu ako prútik. Jej tvár však tesne pred prahom päťdesiatky už príliš vábne nevyzerá. Nalíčená pôsobí ako z vosku, bez mejkapu ako sivá myš.

Mladosti sa drží zubami-nechtami! Aj keď má Teri Hatcher vzhľadom na svoj vek právo usmievať sa s vráskami, ona preferuje zamrznutú mimiku vplyvom omladzujúcich injekcií. Len pred pár dňami sa objavila na odovzdávaní cien UCLA Head and Neck Surgery Luminary Awards, kde z diaľky vyzerala ako zrelá dáma vo forme. Pri pohľade z blízka však jej stuhnutému výrazu nepomohli ani nánosy mejkapu.

Teri, našťastie, patrí k dámam, ktoré svoju pleť vo voľnom čase nechajú oddýchnuť a líčidlami ju nezaťažujú. V rámci poctivého tréningu tak paparazzi brunetku často stretajú nenamaľovanú a s imidžom tuctovky. Na hviezdu hollywoodskeho formátu by ju pri behu tipoval zrejme iba málokto.

Kam sa chce herečka svojou láskou ku skrášľovacím kúram vlastne dopracovať, celkom presne nevedno. Už celé mesiace je však pod paľbou kritiky viacerých médií, ktoré jej takéto vyumelkované starnutie vonkoncom neodporúčajú. Ak chce zostať svieža, možno by jej nezaškodil relaxačný pobyt, aký často dopraje aj vlastným rodičom. „Poslala som ich do kúpeľov na víkend, aby som im mohla prerobiť dom,“ pochválila sa hviezda seriálu Zúfalé manželky časopisu Us Weekly.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu