Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Naozaj má len 13? Dcéra Teri Hatcher rastie do krásy!

Teri Hatcher môže byť na svoju dospievajúcu dcéru právom pyšná. Zobraziť galériu (9)
Teri Hatcher môže byť na svoju dospievajúcu dcéru právom pyšná. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Jablko nepadlo ďaleko od stromu! To, že americká herečka Teri Hatcher (46) ani v zrelom veku nepatrí do starého železa, nie je nijakým tajomstvom. Tieto závideniahodné gény však očividne zdedila aj jej dcéra Emerson Rose. Už od trinástich je na červenom koberci neprehliadnuteľná!

Do vienka dostala bohatú nádielku! Hoci Emerson Rose sa vo svete kinematografie zatiaľ príliš neuplatnila, ďaleko od hviezdnej kariéry zrejme nemá. So štíhlou figúrou a tvárou anjela priťahuje objektívy fotografov už ako tínedžerka. Budúci týždeň oslávi 14. narodeniny, no už dnes pôsobí ďaleko vyspelejším dojmom. Medzi smotánkou viac ako sladké dievčatko pripomína oslnivú mladú dámu.

Teri, ktorú poznáme ako jednu zo Zúfalých manželiek, sa s jedinou ratolesťou po boku blysla na istom charitatívnom podujatí. Dostalo sa jej totiž výnimočného uznania za jej nezištnú pomoc v rámci organizácie na pomoc ľuďom s artritídou. Herečka sa pritom tejto oblasti nevenuje náhodou. Aj ona trpí zápalovým ochorením kĺbov a častokrát je odkázaná na pomoc blízkych.

„Jeden z najstrašnejších momentov bol ten, kedy som vzlykala v šatníku. Každý pohyb rukou príšerne bolel,“ zaspomínala si na trpké chvíle. Ako ďalej prezradila, na pomoc jej pribehla práve dcéra, ktorá celú situáciu obrátila na žart: „Zavolala som Emerson. Tá mi povedala, že som klesla na samé dno, keď žiadam trinástku, aby mi zavesila podprsenku.“ Súdiac podľa úsmevu na ich tvárach si však dámy Hatcherové vypomôžu naozaj rady!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu