Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zaguľatená Jennifer Aniston: Podľa týchto fotiek je konečne tehotná!

Jennifer Aniston na premiére ukázala vypuklé bruško v priliehavej róbe. Zobraziť galériu (12)
Jennifer Aniston na premiére ukázala vypuklé bruško v priliehavej róbe.

LOS ANGELES – Naozaj sa dočkala? O Jennifer Aniston (44) je známe, že už celé roky túži naplniť svoj život mamičkovskými povinnosťami. Biologické hodiny v jej veku totiž bijú na poplach a herečke nezostáva času nazvyš. Čerstvé zábery z premiéry nasvedčujú tomu, že sa jej sny o dieťati konečne premenili na skutočnosť. Veď posúďte sami.

Má dôvod na radosť z prvého tehotenstva? Jennifer Aniston v kuloároch rozprúdila búrlivé debaty o tom, že nosí pod srdcom prvého potomka, už nespočetne veľakrát. No zatiaľ čo v minulosti išlo skôr o dohady jej blízkeho okolia, tentoraz sa o špekulácie postarala samotná plavovláska. Na svetovú premiéru snímky We're The Millers totiž dorazila v šatách, ktoré odhalili jej vypuklé bruško.

Bývalá hviezda sitkomu Priatelia sa v spomínanej komédii predviedla v horúcich scénach ako sexi striptérka, čo do kín zrejme priláka mnoho jej mužských fanúšikov. Na červenom koberci v Hollywoode však počas uplynulého večera odpremiérovala nielen nový film, ale aj niečo navyše. Prezradili ju priliehavé slivkové šaty z lesklého saténu, pod ktorými sa jej rysovali tvary budúcej mamičky.

Jenin hovorca Stephen Huvane už stihol správy o gravidite známej blondínky dementovať. „Jennifer nie je tehotná!“ odkázal portálu toofab.com. Fotografie však svedčia o niečom celkom inom. Ak by herečka pribrala, snažila by sa zaoblenú figúru zamaskovať. Paparazzi ju navyše pristihli pri tom, ako si Jennifer bruško podvedome hladká, čo býva zvykom u dám hrdých na svoj požehnaný stav. Je teda celkom možné, že v súkromí sa teší z radostnej novinky a oficiálne sa o ňu so svetom podelí až neskôr.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu