Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Jennifer Aniston provokuje v bikinách: Bradavky v pozore nesmú chýbať!

Jennifer Aniston si zaoblenú figúru v bikinách zakrývala osuškou. Vystavila tak len vrchný diel s presvitajúcimi bradavkami. Zobraziť galériu (12)
Jennifer Aniston si zaoblenú figúru v bikinách zakrývala osuškou. Vystavila tak len vrchný diel s presvitajúcimi bradavkami. (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO – Pracovná pauza! Jennifer Aniston (44) uplynulé dni trávila prípravou najnovšej snímky a popieraním šíriacich sa fám o tehotenstve. Niet sa preto čo čudovať, že so snúbencom vyrazila na dovolenku do obľúbenej destinácie. Zaoblenú figúru síce schovávala, no prsia v bikinách vystavila aj s presvitajúcimi bradavkami.

Ďalší pokus o oddych à la Mexiko? Keď Jennifer Aniston vzala Justina Therouxa po prvý raz na spoločnú dovolenku do svojho milovaného letoviska Cabo San Lucas, ich vytúžený relax nedopadol práve najlepšie. Namiesto svadobných plánov totiž hollywoodska dvojica rozoberala vzájomné potýčky a hádky. V týchto dňoch si herci užívajú romantické repete, pričom sa k sebe majú ako hrdličky. Hviezda sitkomu Priatelia sa však na prílišné odhalenie zatiaľ neodvážila.

Jennifer aj tentoraz nahodila svoje obľúbené ružové bikiny bez akejkoľvek výstuže. Nedávno sa však médiám zdôverila, že pribrala zopár kíl, kvôli čomu okolo bazéna pobehovala zahalená v osuške. Paparazzom tak dopriala len pohľad na vrchný diel plaviek, pod ktorým sa črtali jej toľko diskutované bradavky. Na svoje si však prišiel aspoň Justin, ktorému polovička v bazéne venovala niekoľko vášnivých bozkov.

Zamilovaný párik má okrem premiér komédie My sme Millerovci za sebou aj honosnú narodeninovú párty. Tú usporiadala Jennifer pre svojho miláčika v ich luxusnom hniezdočku v hodnote 21 miliónov dolárov. „Niekoľko Justinových priateľov strávilo popoludnie v ich dome leňošením pri bazéne a oslavou jeho narodenín. Bolo to uvoľnené popoludnie, všetci popíjali pod plátenným prístreškom a počúvali hudbu ako Kanyeho Westa či The Kinks,“ prezradil očitý svedok pokojného žúru. Ako sa teda zdá, v organizovaní herečka nijaké medzery nemá a svadbu zvládne s pokojom anglického džentlmena.

Jennifer Aniston má vo svojom veku poriadne sexi telo, s ktorým predviedla aj striptíz. Ktoré ďalšie celebrity sa k nej pridali, si môžete pozrieť na ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu