Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nestarnúce krásky vyzerajú ako pred 25 rokmi: A sú aj rovnako bláznivé!

Brooke Shields a Christie Brinkley si zopakovali pózu spred 25 rokov Zobraziť galériu (7)
Brooke Shields a Christie Brinkley si zopakovali pózu spred 25 rokov (Zdroj: Twitter, )

NEW YORK - Stále rovnako krásne - a rovnako strelené! Herečka Brooke Shields (49) a modelka Christie Brinkley (59) na párty oslnili nielen svojím neuveriteľne mladistvým zjavom, ale aj zmyslom pre humor. Vystrúhali rovnaké grimasy ako pred vyše dvadsiatimi rokmi!

Nadhľad im nechýba! Hoci herečky a modelky si zväčša strážia svoj imidž dokonalých bytostí ako oko v hlave, Christie Brinkley a Brooke Shields sú výnimkou potvrdzujúcou pravidlo. Zohaviť si tváre grimasou sa nebáli pred rokmi a neboja sa toho ani dnes. ,,Zopakovali sme si slávnu pózu spred tridsiatich rokov...a stále nám ide!“ zverejnila neskôr na Twitteri modelka.

Hoci od filmovej premiéry, na ktorej vznikla prvá "grimasová" snímka, ubehlo pekných pár rokov, dámy sú stále vo forme. Pár vrások im síce na tvári pribudlo, no ich skutočný vek by im hádal naozaj málokto. Najmä Christie Brinkley, ktorá o rok oslávi šesťdesiatiny, vyzerá neuveriteľne mlado.

V minulosti modelka prezradila, že za svoju figúru vďačí častému pohybu - joge, tenisu či lyžovaniu. ,,Rada to striedam, aby som sa nezačala nudiť," vysvetlila. Rôzne cviky tiež zapája do svojej dennej rutiny. ,,Aj keď sa napríklad prechádzam po pláži, robím pri zbieraní mušlí polovičné podrepy na posilňovanie stehien. Vyzerá to smiešne, ale to je mi jedno!" Ženám tiež odporúča vyhýbať sa slovu diéta, ktoré podľa nej symbolizuje obmedzovanie. Prezradila, že ona sama si nič nezakazuje, ale dobrovoľne uprednostňuje zdravú stravu.

Christie Brinkley a Brooke Shields patria medzi hviezdy, ktorým prirodzené starnutie nerobí až také vrásky na čele - alebo skôr naopak. Ich tváre nie sú neprirodzene natiahnuté a majú stále svoje vlastné črty, čo v Hollywoode nebýva vždy pravidlom. A hoci sa pred pár rokmi špekulovalo, že Christie Brinkley podnikla aj so svojou dcérou zlepšovanie vzhľadu u plastického chirurga za 60 000 dolárov, bývalá modelka túto správu poprela.

Jej dcéra vraj bola na plastickej operácii nosa zo zdravotných dôvodov a ona sama nepodstúpila žiadnu procedúru, bola len ako jej doprovod. Nuž, ak je toto tvrdenie pravdivé, potom klobúk dolu. Vyzerať takto skvele takmer v šesťdesiatke sa nepodarí hocikomu! 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu