Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najkrajšia tvár šoubiznisu je fuč: Hviezdna diva vyzerá ako z hororu!

Brooke Shields obohatila svojou krásou aj film Modrá lagúna. Zobraziť galériu (7)
Brooke Shields obohatila svojou krásou aj film Modrá lagúna.

LOS ANGELES – Je nádherná a nechýba jej zmysel pre humor! Herečka a modelka Brooke Shields (49) má tvár, ktorá jej zarobila milióny. Veď do sveta šoubiznisu vhupla už ako 11 mesačné bábätko, keď robila reklamu na mydlo. Krásu nestratila brunetka ani na prahu päťdesiatky. Jej najnovšia fotografia však vyzerá akosi desivo.

Sociálne siete si podmanili hádam každého a známe tváre prostredníctvom nich intenzívne komunikujú so svojimi fanúšikmi. Výnimkou nie je ani Brooke Shields, ktorá na internete taktiež zverejňuje zábery zo svojho súkromia. Najnovšie prekvapila fotkou priamo zo zubárskeho kresla.

Krásna brunetka zapózovala s vycerenými zubami a vypúlenými očami, čo jej tvári dodalo akýsi desivý výraz. „Vyzeráš ako Morticia z Adamsovcov. Normálne som sa ťa zľakol,” napísal pod fotografiu jeden z herečkiných fanúšikov. „Vystrašila si ma, prisahám,” pridal sa ďalší, ktorý rovnako, ako ostatní, ocenil kráskin zmysel pre humor.

Prvá fotka Brooke Shields bola použitá už v roku 1966 v reklamných materiáloch na mydlo. Ako 14- ročná sa kráska objavila na titulnej stránke prestížneho magazínu Vogue, čo si počas života viackrát zopakovala. O dva roky neskôr už poznal jej tvár celý svet. Okrem modelingu zažiarila aj vo svete filmu. Mnohí si ju spájajú najmä s filmom Modrá lagúna. 

Brooke Shields je nádherná žena so zmyslom pre humor.
Zobraziť galériu (7)
Brooke Shields je nádherná žena so zmyslom pre humor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu