Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tajomstvo kultového seriálu rozlúštené: Na toto sa čakalo 8 rokov!

Hrdinovia seriálu Ako som spoznal vašu matku Zobraziť galériu (8)
Hrdinovia seriálu Ako som spoznal vašu matku (Zdroj: nbc)

LOS ANGELES – Dočkali sa! Keď americkí tvorcovia začali v roku 2005 nakrúcať komediálny seriál Ako som spoznal vašu mamu, zrejme ani netušili, koľko miliónov divákov si ho zamiluje. Megaúspešný projekt ťahá už ôsmu sériu a v tej nasledujúcej dôjde k slávnostnému rozuzleniu. Na scéne sa objaví matka, o ktorej po celý čas rozprával otec svojim deťom v retrospektívnych príhodách. Rola s prívlastkom čerešničky na torte sa ušla Cristin Milioti (27).

A je to vonku! Hoci prebojovať sa na výslnie v tvrdej konkurencii sitkomov nie je jednoduché, tím profesionálov z amerického originálu How I Met Your Mother to predsa len dokázal. Už ôsmu sezónu totiž mladík menom Ted s partiou kamarátov zabáva divákov pri televíznych obrazovkách s jediným cieľom – vysvetliť spätne svojim deťom, ako sa zoznámil so súčasnou manželkou, teda ich matkou. Tou až doteraz bola záhadná dáma so žltým dáždnikom. V poslednej deviatej sérii však konečne dôjde k odhaleniu jej identity.

Veľmi dôležitú rolu si strihne Cristin Milioti s divadelnými skúsenosťami z Broadwaya. Aj keď svoje umenie najčastejšie predvádza na doskách, ktoré znamenajú svet, autori seriálu na jej adresu nešetrili slovami chvály. „Obsadiť titulnú rolu v seriáli, ktorý sa vysiela už osem rokov, bolo tvrdým orieškom. Cristin je presne tým, čo sme hľadali,“ prezradil Carter Bays.

V deviatej sérii sa fanúšikovia môžu tešiť na vyvrcholenie v podobe najdlhšieho svadobného víkendu v histórii. A o komediálny zážitok zo strany nie veľmi známej brunetky sa obávať netreba. V minulosti sa totiž blysla v seriáli Sopranovci či 30 Rock a na konte má viaceré nominácie na prestížne ocenenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu