Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tori Spelling už oslavuje 40-tku: Zo sladkého dievčatka plastikové čudo!

Tori Spelling to v spoločnosti preháňa s líčidlami na plastikovej tvári. Zobraziť galériu (16)
Tori Spelling to v spoločnosti preháňa s líčidlami na plastikovej tvári. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Poriadne sa zmenila! Hoci dnes by Tori Spelling nazval krásavicou len málokto, v detstve patrila medzi veľmi roztomilé dievčatá. Stačí sa pozrieť na záber z jej prvej snímky, ktorý má od herečkinej súčasnej podoby na míle ďaleko. Blondínka zajtra oslávi okrúhle 40. narodeniny, no o prirodzenosti môže už len snívať. Chirurgické zákroky z nej urobili plastikové strašidlo.

Bolo jej to treba? Aj keď Tori Spelling do starého železa ešte rozhodne nepatrí, medzi smotánkou svojím zovňajškom zaujme už len príležitostne. Zatiaľ čo vo svojom debutovom filme Troop Beverly Hills (1989) vyzerala ako šarmantná malá skautka, dnes pred fotografmi zvykne pózovať skôr ako zmachlený klaun. Čerstvá štyridsiatnička totiž podstúpila viacero plastických operácií a v súčasnosti si na tvár nanáša toľko líčidiel, že sa jej pôvodná podoba celkom vyparila.

Tori Spelling už oslavuje
Zobraziť galériu (16)
Za obrovský prešľap aj samotná herečka považuje silikónové implantáty. No zatiaľ čo ona umelé prednosti ľutuje kvôli svojim deťom, médiá otvorene hovoria o mimoriadne spackanom zákroku. Tori má totiž medzi prsiami dieru a jej hrudník vyzerá veľmi neforemne.
Opuchnutá Tori Spelling sa
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: profimedia.sk)
S reklamáciou by sa matka štyroch detí mohla obrátiť aj na „odborníka“, ktorý jej skalpelom upravil nos. Ten je totiž takisto krivý a nosné dierky nemajú rovnakú veľkosť.

S vysokou pravdepodobnosťou si, ako každá celebrita, Tori nechala napichať výplne do pier a líc. Jej známi sa údajne netaja tým, že ani ukážková forma po štvrtom pôrode nebola zadarmo. Dcéra zosnulého režiséra Aarona Spellinga sa totiž tak dlho pasovala s kilami nalepenými v tehotenstve, až absolvovala abdominoplastiku – odstránenie nadbytočného tuku a pokožky na bruchu. „Tori si operáciu naplánovala hneď ako priviedla na svet štvrté dieťa. Naznačila, že zákrok zakamufluje zhoršeným zdravotným stavom,“ prezradil zdroj z jej blízkeho okolia. Ktovie, ako by známa hviezda vlastne vyzerala, ak by sa plastikám doteraz vyhýbala. Žeby patrila medzi áčkové krásavice?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu