Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Topmodelka Herzigová (40) tretíkrát matkou: Bábätko dostalo anglické meno!

Eva Herzigová porodila chlapca. Zobraziť galériu (7)
Eva Herzigová porodila chlapca. (Zdroj: SITA)

PRAHA – Česká topmodelka Eva Herzigová sa vo svojich 40 rokoch stala tretíkrát matkou. Blondínka porodila už pred niekoľkými dňami. Hoci si priala dievčatko, opäť je to chlapček. Dostal anglické meno Edward. To je odvodené zo staroanglických slov "Ead", čo znamená bohatý, šťastný alebo prosperujúci a "Weard" predstavujúci strážca alebo ochranca. Je to jedno z mála staroanglických mien, ktoré sa teší popularite aj v ostatných častiach Európy.

"Áno, Eva porodila v nedeľu. Je to chlapec," povedala dnes pre portál iDNES.cz zakladateľka agentúry Czechoslovak Models Milada Karasová. Otcom dieťaťa je modelkin partner, taliansky podnikateľ Gregorio Marsaij, s ktorým má už dvoch synov -  Georgea (5) a Phillipa (2). Herzigová s rodinou žije v Londýne, kde jej deti chodia do školy. Do ČR chodia trikrát do roka, keď sa jej podarí, aj častejšie.

Herzigová bola v rokoch 1996-1998 vydatá za bubeníka Tica Torresa z kapely Bon Jovi. Ako 16-ročnú ju objavila agentúra Czechoslovak Models a v roku 1989 odišla do Paríža. O päť rokov neskôr sa stala tvárou podprseniek Wonderbra. Pracovala tiež pre značky Dior, Chanel, Agent Provocateur, Victoria 's Secret a Guess.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu