Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Eva Herzigová tesne pred 40-tkou: Úplne nahá pretŕča výstavný zadok!

Eva Herzigová v novej kampani zažiarila úplne nahá. Zobraziť galériu (8)
Eva Herzigová v novej kampani zažiarila úplne nahá. (Zdroj: YouTube)

NEW YORK – Ani zamak nestráca na sexepíle! Hoci Eva Herzigová o pár dní oslávi okrúhle štyridsiate narodeniny, hviezdnu kariéru modelky ešte zďaleka nemusí vešať na klinec. Dôkazom môže byť nedávna kampaň, v ktorej odhodila šaty aj zábrany. Hrátky v bazéne si užívala celkom nahá a poodhalila pri tom svoje božské partie.

Stále sa je na čo pozerať! Aj keď Eva Herzigová s hollywoodskou sirénou Marilyn Monroe na prvý pohľad nemá nič spoločné, v skutočnosti sú si tieto blondínky podobné viac než dosť. Stačí si pozrieť dráždivé zábery reklamného spotu na luxusnú obuv značky Brian Atwood. Rodáčka z Čiech v sebe prebudila hravú rebelku a postarala sa o pikantné divadlo v bazéne.

Scény z kampane Jar/Leto 2013 boli inšpirované práve zvodnou Marilyn v nedokončenom filme s názvom Something's Got To Give z roku 1962. O vyše 50 rokov neskôr sa provokatívnej úlohy zhostila vychytená modelka v Evinom rúchu. Tá si pred kamerou ponechala len pár sandálov so závratným podpätkom, v ktorých si neváhala zaplávať. Ešte predtým, ako vôbec vliezla do vody, sa však potenciálnych zákazníkov pokúsila zlákať okrúhlymi prednosťami a obnaženým pozadím.

Eva sa síce v spomínanej reklame predviedla so závideniahodnou postavou, v skutočnosti však už šesť mesiacov nosí pod srdcom svojho tretieho potomka. Na materstvo pritom nedá dopustiť a rolu matky vníma ako požehnanie. „Byť matkou je tvrdá práca, ale tá najlepšia na svete. Každý deň je niečo nové a skvelé,“ pochválila sa v nedávnom rozhovore. Uvidíme však, čo jej synovia povedia na mamine odvážne zábery, keď vyrastú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu