Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Krainová naložila konkurentkám: Mŕtvolné anorektické lolitky!

Simona Krainová Zobraziť galériu (6)
Simona Krainová (Zdroj: SITA)

PRAHA - Z prehliadkových mól sa v posledných rokoch podľa topmodelky Simony Krainovej (39) vytratili ženy, ktoré sú vznešené, energické a vedia svoju profesiu predať. V súčasnosti modelky na módnych prehliadkach skôr pôsobia, ako by ich práca nebavila.

"Túžim po tom, aby sa to zmenilo a na prehliadkové móla sa vrátili krásne a zmyselné ženy," povedala Krainová. "Chcela by som, aby po móle chodili ženy typu Nadji Auermannovej a všetky jej podobné krásne bytosti, ktoré dnes úplne vytlačili anorektické lolitky s mŕtvolným výrazom. Chápem, že sa dievčatá čiastočne podriaďujú diktátu niektorých návrhárov, ale ...," povedala Krainová.

Pripomenula, že v súčasnosti pôsobí v odbore mnoho modeliek, ktorým je okolo 40 rokov, ako napríklad Heidi Klum, Cindy Crawford alebo Naomi Campbell. Tiež Krainová pochádza z generácie českých modeliek, ktoré sa preslávili v zahraničí, ako sú Daniela Peštová, Eva Herzigová a Tereza Maxová. Nielen na prehliadkach dokázali zaujať svojou krásou a osobitosťou. Dodnes patria medzi hviezdy, ktoré dostávajú lukratívne zákazky.

"Sú ikonami štýlu. Sú obdivované v modelingovom svete aj bežnými ženami. Pozrite sa na Heidi Klum, ako z modelingovej profesie dokázala urobiť svoj vlastný brand. Myslím, že to je príklad, kedy sa narodí dievča nielen krásne, ale aj húževnaté, pracovité a inteligentné," povedala Krainová.

Nájsť dievča, ktoré sa netúži len presláviť, byť na titulných stránkach časopisov a pristupuje k modelingu ako k normálnej práci, je podľa nej ťažké. Práve pre svoju novú modelingovú súťaž bude hľadať rôzne krásne dievčatá, z ktorých bude predovšetkým žiariť ženskosť. Práve ony sú podľa Krainovej žiadané najmä v Amerike, v Európe sa naopak presadzujú skôr zvláštne typy dievčat.

Krainová pred mesiacom porodila druhého syna Bruna, s manželom Karlom Vágnerom má ešte syna Maxa. "Šestonedelie prežívam ako každá mama. Občas depresie, návaly smútku a šťastia, slzy nahrádzajú smiech a naopak. Hľadáme sa v tom, hlavne ja, lebo ku všetkému pristupujem strašne zodpovedne," dodala modelka, ktorá už plánuje ďalšie pracovné aktivity.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu