Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Sesterské duo strážil otec po 80-tke: Zvodné tínedžerky už stoja za pohľad!

Dospievajúce dcéry si Clint Eastwood aj na staré kolená stráži ako oko v hlave. Zobraziť galériu (8)
Dospievajúce dcéry si Clint Eastwood aj na staré kolená stráži ako oko v hlave. (Zdroj: profimedia.sk, Instagram)

LOS ANGELES – Musí sa pri nich obracať! Hoci Clint Eastwood už dávnejšie prekročil prah osemdesiatky, ani na staré kolená nezaháľa a so svojimi ratolesťami drží krok. Než by mal svoje dcéry pustiť samé na festival, radšej si ich postráži osobne. Krásne dievčatá totiž už v tínedžerskom veku majú zrejme zástupy nápadníkov, veď posúďte sami.

Rastú do krásy! Aj keď sú Morgan (16) a Francesca (19) Eastwoodové „len“ polovičnými sestrami, radosti dospievania si vychutnávajú spoločne. Uplynulý víkend strávili na vychytenom hudobnom festivale v Kalifornii, kam zavítalo viacero známych osobností. Ani prominentné dcéry vzhľadom na svoj vek nežúrovali osamote. Z úzadia na ne dozeral hollywoodsky veterán s otcovskou láskou v srdci. Zrejme si totiž dobre uvedomuje, že jeho očarujúce ratolesti už dávno nie sú malými dievčatkami.

Vrásky na čele ostrieľaného herca by mohla robiť predovšetkým sladká šestnástka Morgan, ktorá už teraz pripomína budúcu kráľovnú krásy. Pod holým nebom si užívala v partii kamarátok a neskôr sa pripojila k blond sestre Francesce, ktorá dorazila v sprievode otca. Súrodenecké duo si zapózovalo bok po boku a výsledný záber okamžite putoval na sociálnu sieť Instagram.

Dospievajúce dcéry si Clint
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk, Instagram)

Napriek tomu, že Clint splodil až sedem detí s piatimi rôznymi ženami, aj vo vyššom veku sa o ne príkladne stará. V zábavných stánkoch v sebe dokonca prebudil spiaceho chlapca a zmeral si sily v súboji so striekacou pištoľou v ruke. Po boku 19-ročnej krásky síce pôsobil ako jej prastarý otec, no fyzické sily mu zatiaľ citeľne neubúdajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu