Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Spevák Bublé po rozchode s Emily Blunt: Toto ho zachránilo od bolesti!

Michael Bublé a Emily Blunt Zobraziť galériu (11)
Michael Bublé a Emily Blunt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kanadský spevák Michael Bublé prekonal bolesť z rozchodu s britskou herečkou Emily Blunt s pomocou psychológa. Po tom, ako sa v roku 2008 rozpadol ich vzťah, bol podľa jeho slov veľmi nešťastný. Nakoniec však tento zážitok považuje za jednu zo svojich najdôležitejších skúseností.

"Keď sme sa rozišli, bol som zničený. Musel som chodiť k psychológovi. Vedel som, že ak sa nezmením, nikdy nebudem šťastný vo vlastnej koži," uviedol. "Bola to najhoršia vec, aká sa mi kedy stala, a tiež najlepšia vec. Skončilo sa to preto, že sme boli obaja mladí a naivní a robili hlúpe chyby. Veľa vecí som spravil preto, že som si nebol istý sám sebou," dodal.

Spevák tiež prezradil, že s bývalou snúbenicou nekomunikuje, lebo by mu to pripadalo čudné. Ona sa totiž vydala za kolegu Johna Krasinského a Bublé si zobral Luisanu Lopilato, s ktorou sa momentálne tešia na synčeka.

Tridsaťsedemročný Bublé má na konte tri prestížne ceny Grammy a množstvo kanadských hudobných cien Juno. S prvými dvoma štúdiovkami nezaznamenal úspech, no tretia, eponymná nahrávka z roku 2003 sa už dostala do prvej desiatky kanadského i britského albumového rebríčka.

Všetkým nasledujúcim albumom sa mimoriadne darilo - It's Time (2005), Call Me Irresponsible (2007), Crazy Love (2009) a Christmas (2011) ovládli kanadský rebríček a posledné tri menované aj americký. Spevák, ktorý na celom svete predal vyše 30 miliónov albumov, 15. apríla vydá ôsmu štúdiovku To Be Loved. Informácie zverejnila webstránka www.femalefirst.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu