Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Vážna autonehoda Ivety Bartošovej: Speváčka skončila v nemocnici!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová

PRAHA - Speváčka Iveta Bartošová (46) mala dnes nadránom desivú autonehodu neďaleko Valašského Meziříčí. Informácie priniesol portál Super.cz. Na vine je údajne jej priateľ Josef Rychtář (54), ktorý sa na klzkej vozovke snažil utiecť novinárom.

"V aute sa viezli štyria ľudia, Richtář s Bartošovou a dvaja zvukári. Tí vyviazli z nehody najlepšie. Snáď najhoršie na tom bol Rychtář, " povedal zdroj z nemocnice. K nehode došlo kvôli prenasledovaniu speváčky novinármi. "V zákrute dostal šmyk, vošiel do poľa, ale tam bola bohužiaľ priekopa, do ktorej to napálil," hovorí informátor pre portál Super.cz.

Auto je údajne úplne zdemolované. "Jeden z mužov pri nehode normálne vyletel z auta," uviedol jeden zo svedkov, podľa ktorého Bartošová sedela na sedadle smrti vedľa vodiča.

"Ivetu priviezli plačúcu do nemocnice na nosidlách," povedal zdroj z nemocnice. Po vyšetreniach ju podľa medializovaných informácií na vlastnú žiadosť prepustili.

Skupina sa vracala z Frenštátu pod Radhoštěm, kde mala Iveta koncert. Už počas koncertu sa Rychtář správal k prítomným fotografom veľmi agresívne. "Neskutočne sprosto im nadával. Akoby nechápal, že si robia len svoju prácu. Už tam bolo vidieť, ako ho neskutočne štvú," všimol si jeden z prítomných divákov.

Pri opakovanej dychovej skúške mu podľa hovorcu polície Vladislava Malcharczyka namerali viac ako 10-percentný rozdiel, takže nariadili odber krvi.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu