Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Opitá a hore bez: Nechutný kšeft s obnaženou Bartošovou (47)!

Iveta Bartošová kedysi nafotila zmyselné snímky. Teraz niekto obchoduje s jej nahým záberom. Zobraziť galériu (4)
Iveta Bartošová kedysi nafotila zmyselné snímky. Teraz niekto obchoduje s jej nahým záberom.

PRAHA – Akoby toho nebolo málo! Česká speváčka Iveta Bartošová (47) už pár rokov neprechádza zrovna najšťastnejším obdobím – sprevádza ju jedna nepríjemná udalosť za druhou. Najnovšie niekto kšeftuje s fotografiou, na ktorej je speváčka na mol a s holými prsiami.

Neodbytný ctiteľ, alkoholové excesy, autonehoda! Česká speváčka Iveta Bartošová na seba viac ako úspechmi púta pozornosť svojimi problémami. Doslova by sa dalo povedať, že sa jej lepí smola na päty. A najnovšie priniesol internetový portál Super.cz informáciu, že istý muž predáva fotografiu, na ktorej opitá 47-ročná speváčka ukazuje nahé prsia!

Svojím pikantným úlovkom sa mal v jednom z podnikov v centre Prahy chváliť známy český producent. „Ukázal mi tú fotku na mobile. Najprv som si myslel, že je to fotomontáž, ale nebola. Iveta na nej vyzerá veľmi spoločensky unavená, má zdvihnuté tričko a ukazuje svoje prsia. Skrátka, opona išla hore,“ potvrdil existenciu záberu pre Super.cz jeden zo svedkov.

Snímka vraj vznikla ako dôkazový materiál. Bartošová mala podľa informátora totiž v poslednom období pocit, že sa k nej jej priateľ Josef Rychtář správa príliš drsne. Preto poprosila jedného zo svojich kamarátov, aby podliatiny na prsiach nafotil. Zaujímavé je, že na predmetnom obrázku údajne nič také nevidno.

Neznámy muž si od českých novinárov za sprostredkovanie fotografie pýtal nemalú odmenu. Išlo vraj o päťmiestnu sumu. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa za takýchto podmienok obnažená Iveta dostane aj na verejnosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu