Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najštýlovejšie dieťa už od kolísky: Komu patrí tento vymódený Casanova?

Nemá ani dva roky, no už sa premáva v štýlových kúskoch ako módny guru. Ktorá prominentná mama ho oblieka? Zobraziť galériu (12)
Nemá ani dva roky, no už sa premáva v štýlových kúskoch ako módny guru. Ktorá prominentná mama ho oblieka? (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ako vystrihnutý z módneho časopisu! Hoci malý Skyler ešte neoslávil ani dva roky, už teraz sa za ním zrejme otáčajú všetky dievčatká na ihrisku. Prominentný chlapec za to vďačí najmä roztomilej tváričke a tiež štýlovej garderóbe z luxusných butikov. Uhádnete, ktorá hviezda sa chopila roly nielen mamy, ale aj dvornej štylistky?

Ako stvorený pre detský modeling! Má 21 mesiacov, modré oči, šibalský úsmev a tvár mu lemujú hravé kučierky. Tento opis dokonale sedí nielen na prvotriedneho zvodcu budúcej generácie, ale tiež módneho gurmána. Stačí sa pozrieť, v čom si tento týždeň malý Skyler vyrazil na prechádzku do parku. Trendy outfit ako na prehliadkové mólo mu obliekla mamina Rachel Zoe (41).

Známa blondínka včera využila príjemné počasie a svojho synčeka vzala na ihrisko. Nahodila ho do hnedej koženej bundičky, ku ktorej dopasovala frajerské motorkárke čižmy. Na hlave nesmel chýbať imidžový klobúčik a modré džínsy mal Skyler vysúkané takmer pod kolená. Za takúto módnu kreáciu by sa nemusel hanbiť ani na obede s vychytenými módnymi dizajnérmi.

Roztomilý chlapček sa v losangelských uliciach objavuje v trendy outfitoch pravidelne. Vychováva ho totiž štyridsiatnička, ktorá svoj život zasvätila móde a sama spolupracuje s celebritami zvučných mien. Okrem toho pripravuje vlastné kolekcie, ktoré sú časovo mimoriadne náročné. Preto všetky voľné chvíle venuje svojmu ani nie dvojročnému pokladu.

Rachel si so synom v sobotu zladila klobúk a útlu figúru schovala pod dlhú čiernu sukňu. Po pôrode totiž expresne rýchlo schudla a už opäť patrí k najštíhlejším celebritám. Na tehotenstvo pritom spomína s veľkou láskou. „Milovala som svoje krivky. Materstvo je to najlepšie cvičenie, pretože je to ako neustály tréning – nesedela som už celé mesiace!“ priznala sa v dávnejšom interview. Spojenie mamičkovských povinností a práce ju však očividne napĺňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu