Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jennifer Lopez vyvetrala milenca aj dvojičky: Supermama v teplákoch!

Jennifer Lopez na nákupoch s milencom Casperom Smartom a svojimi dvojičkami. Zobraziť galériu (12)
Jennifer Lopez na nákupoch s milencom Casperom Smartom a svojimi dvojičkami. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Konečne trafila klinec po hlavičke! O Jennifer Lopez (43) je známe, že na červenom koberci púta pozornosť v provokatívnych róbach. V súkromí však uprednostňuje ležérny štýl, ktorý nie vždy dopadne najlepšie. Včerajší deň bol o to príjemnejším prekvapením – latino diva vymetala butiky s ratolesťami ako trendy mama v teplákovej súprave.

Rodinná idylka! Aj keď medzi Jennifer Lopez a jej súčasným zajačikom vládne takpovediac generačný rozdiel, spoločne sa zapájajú do všetkých aktivít. Popová hviezda začlenila tanečníka Caspera Smarta nielen do svojej spálne, ale tiež do života vlastných detí. Tento týždeň sa štvorica spolu vybrala na nákupy a pôsobila ako zohratý tím. Aj samotnej speváčke takáto kombinácia očividne prospieva.

Jennifer vyrazila do losangelských ulíc s uvoľneným imidžom, ktorý pozostával z červenej teplákovej súpravy so zlatou potlačou. Vlasy zopnuté do konského chvosta a slnečné okuliare na nej dopĺňali štýlovú mamu a milenku v jednej osobe. Oproti minulosti nechala luxusnú kabelku či iné elegantné prvky doma – namiesto podivnej kombinácie stavila na jednoduchú klasiku. Za ruku si viedla syna Maxa, pričom jej mladší partner niesol dcéru Emme na rukách.

Hoci J-Lo si s exmanželom Marcom Anthonym udržiava kamarátsky vzťah, na obdobie okolo rozchodu nespomína práve v najlepšom. „V práci a pred deťmi musíte byť profesionál. V tom momente musíte byť pred deťmi nad vecou. Bola som šťastná, že som dokázala stáť pred médiami a správať sa presne tak, ako som to cítila. Bolo to požehnanie,“ priznala v nedávnom rozhovore pre USA Today. To pravé vysvetľovanie ju však vraj čaká až v týchto dňoch: „Emme a Max nevedeli o ničom. Prichádzajú na to až teraz – po roku a pol. Vtedy mali len tri roky.“ Podľa čerstvých záberov si však na nové zloženie domácnosti zvykli naozaj dobre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu