Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Uff! Milionárka z Geissenovcov bez mejkapu: Líčiť ju musia 5 hodín!

Carmen Geiss bez mejkapu vyzerá na svoj vek. Po nalíčení sa však tvári ako fešná tridsiatka. Zobraziť galériu (11)
Carmen Geiss bez mejkapu vyzerá na svoj vek. Po nalíčení sa však tvári ako fešná tridsiatka.

KOLÍN NAD RÝNOM - Nečakané odhalenie! Carmen Geiss (48) je neprehliadnuteľná postavička z reality šou Geissenovci. Rozmaznaná milionárka si dáva záležať nielen na nákupe čo najdrahších vecí, ale aj na svojom výzore. Vďaka nakrúcaniu klipu však ukázala všetkým pravú tvár. Pozrite si, ako vyzerala predtým, než si ju na päť hodín vzal do parády zručný stylista.

Krásna, talentovaná a bohatá! Takto sama seba vníma Carmen Geiss z reality šou Geissenovci. Rozmaznaná boháčka je presvedčená, že okrem nakupovania vie skvelo aj spievať. A hoci je to ťažko uveriteľné, ozvali sa jej producenti z Kolína nad Rýnom. „Ako to, že si nikto doteraz nevšimol môj talent? Vždy som chcela byť speváčkou,” okomentovala ponuku blondínka.

S nadšením sa hneď pustila do nahrávania piesní. Na svete je už aj prvý videoklip. A práve pri nakrúcaní dopustila Carmen to, čo by od nej nikto nečakal. Ona, ktorá si dáva záležať na svojom výzore, dovolila, aby ju kamery zachytili aj nenalíčenú.

Je jasné, že nádejná speváčka vo svojom veku nemôže vyzerať ako svieža pubertiačka. Po namaľovaní a úprave vlasov by ste jej však tie roky určite nehádali. Ako sme sa dozvedeli, do podoby, v akej sa ukazuje vo videu, ju dostali šikovné ruky vizážistu za 5 hodín. Porovnajte si, ako boháčka vyzerá pred nakrúcaním a počas neho. Zábery z výroby klipu odvysiela televízia Joj dnes večer.

VIDEO: Hudobný videoklip Carmen Geiss k piesni Jet Set.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu