Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Milionárka Geissenová sa okázalo predvádza: Nové silikóny, nový letný hit!

Byť speváčkou je Carmeniným životným snom. Zjavne sa jej to podarilo. V Miami totiž nahrala novú skladbu. Má šancu stať sa z neho letný hit? Zobraziť galériu (9)
Byť speváčkou je Carmeniným životným snom. Zjavne sa jej to podarilo. V Miami totiž nahrala novú skladbu. Má šancu stať sa z neho letný hit? (Zdroj: youtube.com)

MIAMI – Opäť boduje! Carmen Geiss (48), známa vďaka reality šou Geissenovci, má na svojom konte novú letnú skladbu s názvom My City. Klip k nej vznikol na dovolenke v slnečnom Miami. Po miestnej pláži hopsala blondínka vo vyzývavom outfite sem a tam, pričom pózovala vo vlnách ako Pamela Anderson. V klipe stihla okrem samotnej piesne odprezentovať aj nové silikóny.

Carmen Geiss sa nikdy netajila tým, že byť speváčkou je jej veľkým snom. A zdá sa, že aj napriek ironickým poznámkam jej manžela Roberta sa jej to naozaj poradilo. Bohatá blondínka má totiž na svojom konte už dve piesne, ktoré sa v Nemecku tešili veľkému úspechu. A podobne to vyzerá aj s jej najnovšou skladbou My City – Miami. Rytmická hudba a chytľavý text pieseň jednoducho predurčujú na úspech. Kritici ho už teraz považujú za nový letný hit.

Manželka úspešného podnikateľa si však uvedomuje, že rovnako ako kvalita piesne je dôležitý aj pútavý videoklip, ktorý by ju predal. Nové silikóny preto navliekla do bielych priesvitných šiat s obrovským výstrihom, z ktorého sa zdalo, že jej vnady každým pohybom vypadnú. Pridala zmyselnú tanečnú choreografiu pozostávajúcu z piatich krokov, postavila dizajnérske kreslá na okraj pláže a hit je na svete. Zdá sa dokonca, že svojím výkonom presvedčila aj samotného Roberta. Ten totiž z jej speváckeho talentu vôbec nie je nadšený, no tentokrát sa nechal nahovoriť na krátku scénku v jej hudobnom videoklipe. 

VIDEO: Hudobný videoklip Carmen Geiss k piesni My City - Miami.

Carmen Geiss - My City - Miami - HD

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu